Hoe volledig verwijderen van LimewireLimeWire kunt zoeken en downloaden van muziek, video's en afbeeldingen van andere gebruikers die zijn verbonden met hetzelfde netwerk. Als u het programma niet langer gebruikt, moet u LimeWire verwijderen van uw computer. Dit bevrijdt systeembronnen zoals ruimte op harde schijf en het geheugen. Als u wilt volledig verwijderen van LimeWire, moet u het programma en de setup mappen verwijderen.

Instructies

1

LimeWire sluiten als u momenteel gebruikt. In sommige gevallen, kan LimeWire bevriezen en weigeren te sluiten. Als LimeWire weigert te sluiten, start u de manager van de taak door CTRL "," "Alt" en "Delete samen". Klik op de "Processen" tab. Klik op "limewire.exe" en klik op "Einde proces." LimeWire wordt afgesloten. Sluit Taakbeheer.

2

Klik op de Windows "Start" knop en klik op de "Control Panel". Klik op "Programma's", en klik op "Programma's en onderdelen" als u Windows Vista of 7 gebruikt. Dit lanceert het venster "Programma's". Als u Windows XP gebruikt, start u het venster "Programma's" door te dubbelklikken op de "Toevoegen of wegnemen programma."

3

LimeWire selecteren in het venster van de programma's en klik op "Verwijderen" of "Uninstall" afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt. Volg de rondleiding aanwijzingen om het verwijderen te voltooien. Wanneer het proces is voltooid, sluit u het venster van de programma's.

4

Dubbel klik op "My Computer" of "Computer" op het bureaublad en dubbelklik op het station "C:". Zoek de map "Program Files" en dubbelklik erop. Blader door de map "Program Files" en zoek de map LimeWire. Klik met de rechtermuisknop op deze map en klik op 'Verwijderen'.

Tips & waarschuwingen

  • Voer een automatische register cleaner programma overgebleven LimeWire om vermeldingen te verwijderen uit het register. Als u nog geen een register cleaner programma, downloaden, installeren en uitvoeren van een gratis programma zoals CCleaner of Eusing Registry Cleaner.