Hoe volledig verwijderen van de Adobe CS4 Trial in Vista

Als u een computer met het besturingssysteem Windows Vista hebt aangeschaft, kan de proefversie van Adobe CS4 u sommige problemen veroorzaken. Hoewel er geen bekend probleem met het werkelijke proces van Adobe CS4 voort Vergezicht, is er een bekend probleem bij het upgraden naar de volledige versie van CS4. Om een goed werkende versie van Adobe CS4 hebt geïnstalleerd, hebt u de verhoor voorstelling van CS4 volledig te verwijderen. Een volslagen uninstall omvat de hulp van een Adobe-programma.

Instructies

1

Open het menu "Start" en selecteer "Control Panel" en vervolgens "Programma'senonderdelen."

2

Selecteer de optie "Een programma verwijderen" en selecteer Adobe CS4 en klik op "Verwijderen". Het programma zal worden verwijderd terwijl u wacht.

3

Download het gratis Adobe CS4 schone Script vanaf de Adobe website. Dit script is nodig om te verwijderen van de delen van CS4 die achterblijven wanneer u verrichten naar de standaard uninstall. Dubbelklik op het gedownloade dossier open te ritsen het.

4

Klik met de rechtermuisknop op het bestand "CS4InstallerDatabaseUtility.exe" en selecteer stormloop op zoals bewindsvoerder. Als u deze optie niet ziet, dubbelklikt u gewoon op het bestand om het te draaien. Ziet u enkele on-screen prompts voor het script, dat u moet volgen. Wanneer u aan het einde krijgt, klik dan op "Exit" om te sluiten van het script.

5

Start de computer om het volledig verwijderen van de Adobe CS4 proces af te sluiten.