Hoe voegt u een afbeelding in iMovie

Hoe voegt u een afbeelding in iMovie


Wanneer u werkt op een video-project met iMovie, de vrije filmproductie toepassing die door Apple worden geïnstalleerd op elke recente Mac, profiteert u misschien met de mogelijkheid om later een afbeelding invoegen. U kunt bijvoorbeeld een afbeelding die toont de details van iets dat mensen in uw film beschrijft als u de afbeelding niet schieten tijdens het fotograferen van beeldmateriaal gebruiken of een afbeelding invoegen uit een vakantie resort tussen video clips van uw familie activiteiten er. U kunt eenvoudig een afbeelding invoegen in iMovie.

Instructies

1

Klik op "iMovie" in het Dock over uw Mac om de toepassing te lanceren.

2

Klik op de knop "Foto's", gemarkeerd met een camera-icoon, onder het "Viewer"-deelvenster in de rechterbovenhoek van het toepassingsvenster van iMovie.

3

Klik op de foto's pull-down menu, en klik vervolgens op de map op uw Mac met de afbeelding die u wilt invoegen. Miniaturen van de afbeeldingen worden weergegeven.

4

Sleep de miniatuur van een afbeelding in het venster "Project" in het linker gedeelte van het iMovie-venster. Wanneer de video wordt afgespeeld, toont iMovie het beeld gedurende vier seconden standaard.

5

Klik op de miniatuur van de afbeelding in het venster "Project", en klik vervolgens op "Clip aanpassingen" als u wilt wijzigen van de duur van de afbeelding de verschijning in de video. Het dialoogvenster "Inspecteur" wordt geopend.

6

Typ het aantal seconden dat u wilt dat de afbeelding moet worden weergegeven in het vak "Duur". Klik op "Done".