Hoe voeg ik Drivers op Windows Installatiecd?

Hoe voeg ik Drivers op Windows Installatiecd?


Een standaard Windows-installatie-CD bevat stuurprogramma's voor vele soorten basisinstellingen voor de hardware op uw computer. Echter grafische kunst wagenmenner, audio drivers en dergelijke niet bevatten dat u wellicht uw PC goed te bedienen. Deze stuurprogramma's toevoegen aan uw Windows-installatie-CD is niet een moeilijk proces, maar het duurt enige tijd en vertrouwdheid met het Windows-besturingssysteem te bereiken. Het resultaat van het uitvoeren van deze taak is dat u een Windows-installatie-CD met alle benodigde door uw computer stuurprogramma's zal hebben.

Slipstreaming hardwarestuurprogramma 's

Het proces van met inbegrip van stuurprogramma's of updates op de CD van uw Windows-installatie wordt genoemd "slipstreaming". Voor het uitvoeren van dit proces moet u hebben een originele Windows-CD, een lege CD, een CD-brander, CD branden software en een programma dat stuurprogramma's in het CD-installatiepakket integreert. nLite is een voorbeeld van dergelijk hulpprogramma en het is gratis te gebruiken (een link naar dit programma is in de sectie van de bronnen van dit artikel). Plaats de cd-rom met Windows in het station om schroefwind.net stuurprogramma's voor uw hardware in de Windows-CD. Open de toepassing nLite en kies het CD-station als de locatie die uw installatiepakket bevat. Zodra het programma klaar de CD te kopiƫren naar uw harde schijf is, alle van de stuurprogramma's die u wilt hebben op uw computer van hun respectieve websites downloaden. Binnenkant van nLite, kies de optie 'Integreren Drivers' en kies vervolgens de locatie waar elk van de stuurprogrammabestanden op uw computer bevindt. Als u elk stuurprogramma aan het pakket toevoegt, zorgt de nLite software voor het integreren met het installatiepakket. Zodra u klaar bent, u kunt klikken op de "Create" knoop en nLite zal het genereren van een ISO-bestand dat u kunt branden op CD met een CD branden nut. Zodra dit is gebeurd, plaatst u de CD in uw computer en hebt u een aangepaste Windows installatie-CD met alle drivers die u nodig hebt.

Slipstreaming Satan wagenmenner

Als uw computer een SATA harde schijf bevat, misschien dan u opgevallen dat wanneer u probeert te installeren van Windows, je bent niet in staat om dit te doen zonder een gespecialiseerde Satan wagenmenner. Dit is omdat de standaard Windows-installatie-CD bevat niet de SATA stuurprogramma's die nodig zijn om te herkennen van de harde schijven en het besturingssysteem installeren. U kunt Satan wagenmenner opnemen in uw aangepaste Windows-installatie-CD, zoveel als u stuurprogramma's voor andere hardware opnemen. Om dit te doen, de Satan wagenmenner voor uw computer van de fabrikant van de computer te downloaden. Start het hulpprogramma nLite (of een soortgelijke nut) en een aangepaste Windows-installatie instellen zoals je deed voor uw andere chauffeurs. Klik op de knop van de integratie en blader naar de locatie waar u uw SATAN wagenmenner opgeslagen. Invoegen in de aangepaste Windows-CD die u samenstelt en het softwarenut nLite zorgt voor hen plaatsen waar ze nodig hebben om te gaan. Zodra u maken en branden van de CD-afbeeldingsbestand kunt u Windows installeren op een SATA-schijf van de computer.