Hoe voeg ik bestanden naar de hoofdmap van de USB Flash Drive?

Hoe voeg ik bestanden naar de hoofdmap van de USB Flash Drive?


Een USB Flash drive is een duurzaam en draagbaar station dat vele gigabytes aan gegevens ondanks komt in een klein pakketje kan houden. Want het is vooraf geformatteerd door de fabrikant, kan de USB Flash drive met gelijke gemak met een PC of een Mac-computer worden gebruikt. Bestanden toe te voegen aan de open ruimte, of de "root" van een USB Flash is drive een gemakkelijke procedure nog eenvoudiger gemaakt door het feit dat de connector een permanent onderdeel van het station is en dus kan niet verloren gaan.

Instructies

1

Steek de connector van de USB Flash drive in een USB-poort op de computer. Wachten op het pictogram van de USB Flash drive om te verschijnen op het bureaublad van de computer.

2

Dubbelklik op het pictogram van de USB Flash drive te openen van een venster met de inhoud ervan.

3

Sleep een bestand of bestanden van de vaste schijf van de computer naar een lege ruimte van de USB Flash drive venster op het bureaublad. Wacht als het bestand of de bestanden zijn gekopieerd naar de open ruimte, of de "root" van de USB Flash drive.

4

Klik op de rode knop linksboven in het venster te sluiten als u een Mac of op de 'X' in de rechterbovenhoek als u van een PC gebruikmaakt.

5

Sleep het pictogram van de USB Flash drive naar de prullenmand, als je op een Mac of klik met de rechtermuisknop op de USB Flash drive pictogram en "Eject uitgezocht" als je op een PC. De USB Flash drive uit de USB-poort van de computer verwijderen.

Tips & waarschuwingen

  • KopiĆ«ren van bestanden naar een map die zich bevindt binnen de USB Flash drive zet niet de dossiers binnen de "root" van de USB Flash drive.
  • Het GLB dat betrekking heeft op de aansluiting op een USB Flash drive helpen zal om het houden van vuil en stof af tussen gebruikt.
  • Goedkope USB Flash-drives kunnen gaan de gegevens verloren ze hebben daarover na verloop van tijd vanwege gemaakt met inferieure materialen.