Hoe vindt u verbroken koppelingen in WordPress te verwijderen

Als u de inhoud beheren script WordPress te onderhouden van uw website of blog en hebben veel berichten of pagina's die koppelingen, bevatten kunt u een hulpprogramma waarmee u bij het vinden van gebroken links of die omleiden naar een andere webadressen, zodat u kunt deze koppelingen herstellen of verwijderen van de post of pagina die bevat de verbroken koppeling. Als u verbroken koppelingen naar andere pagina's op uw site corrigeert, kunt u de functionaliteit van uw website verbeteren.

Instructies

1

Installeer de Broken Link Checker plugin om uw WordPress-installatie. Voer een zoekopdracht uit in de sectie 'Plugins' van uw WordPress dashboard, via de browser. U kunt ook handmatig downloaden van de plugin van de WordPress plugins repository en uploaden naar uw server via FTP-programma of browser-gebaseerde file manager.

2

Klik op de link om te activeren van de plugin, als u het hebt geïnstalleerd vanaf het dashboard. Log in op uw dashboard, klik op de Plugins sectie en klik om te bekijken alle plugins om te zien de Broken Link Checker. Klik op "Activeren" onder de naam van de plugin.

3

Vouw het gedeelte van de "Tools" in de navigatie zijbalk van uw WordPress dashboard, en klik op "Gebroken links". De plugin zal tonen u alle gebroken links of degenen met omleidingen, evenals de pagina of het bericht dat de koppeling bevat.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt de bron (pagina of post) te verwijderen of wijzigen van de bestemmings-URL met Broken Link Checker plugin.
  • Wilt u de verbroken koppeling behouden zoals het is, om te wijzen op een website ter referentie, kunt u de plugin te negeren de post instrueren.