Hoe vindt u veilige Online spelletjes voor kinderen

U wilt uw jonge geitjes hebben een leuk en leerzaam leerervaring. Vinden veilig en educatieve spelletjes online kan soort van lastig als je niet weet wat u zoekt. Het Internet kan worden gebruikt om hen ontwikkelen meer te helpen. Er zijn een heleboel grote sites zoals die gerund door Disney en de Cartoon Network moeten spelen voor elke leeftijdsgroep.

Instructies

Hoe vindt u veilige Online spelletjes voor kinderen

1

Meld u aan elke belangrijke onderzoeksmotor. In het gebied zoektype in het "veilig online kids games" of meer specifieke informatie zoals "veilig online games, peuters."

2

Vraag leerkrachten van uw kind. Ze soms idee├źn krijgen vanaf het Internet of van de studenten leren wat websites die zij verkiezen. Ouders en beheerders kunnen ook tips geven. En uw eigen kinderen zelfs de beste sites die er misschien weten.

3

Ouderschap forums hebben altijd tonnen informatie doorgeven. Het beste advies is van mond van iemand met ervaring en kennis van het onderwerp.

4

Na het vinden een site kunt u ook onderzoek doen om te zien als er veiligheidsproblemen zijn geweest. De meeste ouders zal posten of opmerkingen maken als ze het gevoel dat hun kind veiligheid is comprimised geweest. Doe een online onderzoek van de sitenaam en de "veiligheid" of de "scam."

Tips & waarschuwingen

  • Voor oudere kinderen kunt u spy apparatuur die is verbonden met uw computer en records die uw kind heeft alles online aanschaffen.
  • Zorg ervoor dat uw kind geeft nooit persoonlijke informatie ongeacht welke site ze zijn op.