Hoe vindt u ToggleImages.Exe op IE8

ToggleImages.exe is een accessoire voor Internet Explorer 8 die, wanneer ingesteld, wordt de browser van het weergeven van afbeeldingen uitgeschakeld. Als u een website bekijkt en geen afbeeldingen laadt, met ToggleImages.exe kunt u uw browser weer te geven afbeeldingen weer. De toepassing is gelegen in de "Links" bar in Internet Explorer 8. Controleer de werkbalk om te zien als "Links" aanwezig is als u kan ToggleImages.exe niet vinden.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van de werkbalk van Internet Explorer 8 en identificeren van de "Links"-optie.

2

Klik op "Links" als er selectievakje niet ingeschakeld ernaast is. Als er een vinkje staat er, de koppelingenbalk al wordt weergegeven.

3

Controleer de "Links"-bar voor de toepassing van de ToggleImages.exe. Als het niet aanwezig is, klikt u op het pijl-icoon met twee punthaken, gelegen aan de rechterkant van de balk te vinden ToggleImages.exe.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw afbeeldingen niet goed laden kan het niet worden veroorzaakt door de toepassing van de ToggleImages.exe. Zie de koppeling in de sectie verwijzingen voor verdere probleemoplossing.