Hoe vindt u stuurprogramma's voor een Scanner HP Scanjet C7670A

De HP Scanjet C7670A, ook bekend als de scanner HP Scanjet 6300c, moet u kleine bestanden bekend als stuurprogramma's goed communiceren met uw computer. Het vinden van de juiste stuurprogramma's voor een computer-accessoire kunnen moeilijk als een product oudere of zeldzaam is. De meeste bedrijven die produceren van computerrandapparatuur bieden de bestanden van het stuurprogramma te downloaden van hun website. Stuurprogramma's moeten worden gedownload van de website van de fabrikant, indien mogelijk, om ervoor te zorgen dat zij goed zijn geschreven en geen schadelijke software bevatten.

Instructies

1

Navigeer naar de PK website. De scanner HP Scanjet C7670A wordt geproduceerd door Hewlett-Packard, waarmee officiƫle bestanden voor hun producten via hun website.

2

Klik op de link 'Ondersteuning & Drivers' in het midden van de pagina, in de buurt van de top.

3

Klik op het keuzerondje naast de zin "Download stuurprogramma's en software (en firmware)." Hierdoor hebt u toegang tot het zoekvak lager op de pagina.

4

De gebruikelijke benaming van de scanner, HP Scanjet 6300C, of het serienummer, C7670A, Voer in het zoekvak en klik op de "Go" knop aan de rechterkant van het vak. Er verschijnt een lijst van scanners delen de naam of het serienummer dat u hebt ingevoerd. Selecteer de meest toepasselijke keuze. De volgende pagina zal een lijst van alle stuurprogramma's beschikbaar zijn voor uw product.

Tips & waarschuwingen

  • Controleer het serienummer van de scanner om te bepalen dat het het juiste model is voordat u stuurprogramma's installeert.
  • Installeer stuurprogramma's gemaakt voor een ander model scanner, niet zelfs als zij soortgelijke modellen. Dit kan leiden tot ernstige computerproblemen.