Hoe vindt u Scanpst.Exe op Outlook 2007 Vista

Hoe vindt u Scanpst.Exe op Outlook 2007 Vista


De Reparatieset is een hulpprogramma dat door Microsoft wordt geleverd bij Windows-besturingssystemen zijn geïnstalleerd. Het kan worden gebruikt om te helpen herstellen of herstellen van corrupte Outlook PST bestanden. De bestandsnaam van het uitvoerbare bestand van de Reparatieset is "Scanpst.exe." Terwijl de tool kan een life saver voor degenen kan die moeten kritische gegevens herstellen van een corrupte Outlook PST-bestand, het bestand van het programma zelf is verborgen en moeilijk te vinden.

Instructies

1

Sluit Outlook af en terug naar het bureaublad van Windows Vista. Klik op de knop "Start", typ "Control mappen" in het zoekvak.

2

Klik met de rechtermuisknop op het pictogram "Gecontroleerde mappen" wanneer het verschijnt boven het zoekvak, en selecteer "Looppas als beheerder". Tweevoudig tikken voort "Vouwblad keuzemogelijkheden" en selecteer het tabblad 'Weergave'.

3

Schakel de optie "Verborgen bestanden en mappen weergeven", en klik dan op 'OK'. Terug naar het Windows-bureaublad en klik op 'Start'.

4

Typ "Scanpst.exe" (zonder de aanhalingstekens) in het zoekvak "Start" en het bestand zal worden weergegeven boven het zoekvak. U kunt vervolgens tweevoudig tikken daarop, als u wenst om het te draaien.