Hoe vindt u RAM voor een Dell-Computer

Hoe vindt u RAM voor een Dell-Computer


RAM voor een Dell-computer van een van een aantal leveranciers van de RAM op het web of bijna elke winkel die RAM verkoopt vinden. Dell bouwt hun computers met behulp van industriestandaard onderdelen die algemeen beschikbaar zijn en er is meestal voldoende documentatie met een beschrijving van elk model en de RAM-vereisten die het heeft. Of beslissen te bevorderen van de hoeveelheid geïnstalleerd RAM of Vervang RAM die defect is geworden, leren hoe te vinden van de juiste RAM-modules voor elke Dell-computer.

Instructies

1

Noteer het model- en serienummer van de computer en de service tag informatie. Deze zijn meestal vinden op een sticker of label ergens op de computerkast.

2

Bezoek de door Dell gecertificeerde geheugen selector website en klik op het basismodel van de computer waarop de RAM voor wordt gekocht. Klik op het exacte modelnummer van de computer op het volgende scherm om door te gaan. Een lijst van beschikbare RAM modules voor dat specifieke model wordt weergegeven samen met links om ze te kopen indien gewenst. Afwisselend roep het Dell-verkoopteam de telefoon gratis op 1-800-357-3355 om te spreken met een specialist over de RAM die in een bepaalde computer werkt.

3

Bezoek de website van een derde partij geheugen leverancier of een plaatselijke detailhandelszaak computer of elektronica opslaan met het model van de computer voor hulp bij het kopen van geheugen voor een Dell-computer.

Tips & waarschuwingen

  • Vervang alle van de huidige RAM met nieuwe, overeenkomende modules om te voorkomen dat conflicten veroorzaakt door niet-overeenkomende snelheden of merken van RAM.
  • Gebruik minder RAM-modules van elke hogere capaciteit bij het vervangen van de RAM.
  • RAM van verschillende fabrikanten of RAM mengen met verschillende snelheden in hetzelfde kan systeem veroorzaken systeem loopt vast, willekeurige wordt opnieuw opgestart en andere hardwareproblemen die tot gegevensverlies leiden.