Hoe vindt u openbare foto's op Facebook

Hoe vindt u openbare foto's op Facebook


U bent natuurlijk niet gonna be vrienden met iedereen op Facebook, maar dat betekent niet dat u niet het bekijken van foto's van mensen die je niet bevriend met, zolang die mensen hebben hun profiel ingesteld op "Publiek." U kunt voor Volksgeschiedenis openbare foto's bekijken door te klikken op hun profiel en het bekijken van hun foto's; al hun openbare afbeeldingen worden weergegeven als ze een.

Instructies

1

Log in op uw Facebook-account of een maken als u geen één. U moet een account om foto's weer te geven. U kunt een Facebook-account maken met behulp van Facebook's "Aanmelden" formulier op de website van Facebook.

2

Typ de naam van de persoon wiens openbare afbeeldingen u wilt weergeven in het vak "Zoeken". Wanneer de zoekresultaten worden weergegeven, klikt u op "Zie meer resultaten". Klik op de "People" aan de linkerzijde van het scherm.

3

Als de persoon wiens foto's u wilt weergeven niet tijdens de eerste zoektocht opdagen kwam, zijn locatie, de werkplek of de school in de meegeleverde tekstvakken invoeren en klik op "Zoeken verfijnen" om de zoekactie te beperken.

4

Klik op de persoon wiens foto's u wilt weergeven. Haar profiel zal verschijnen. Klik op het tabblad "Afbeeldingen" om haar openbare afbeeldingen weer te geven. Als het tabblad "Afbeelding" niet zichtbaar is, ze heeft haar profiel instellen op 'Privé' en heeft geen openbare afbeeldingen.

Tips & waarschuwingen

  • Soms het "Picture"-tabblad verschijnt en aanklikbaar, maar een bericht ijslollie opwaarts waarschuwen u dat de persoon z'n Profiel ingesteld op particulier heeft, wanneer u klikt op het tabblad.