Hoe vindt u het wachtwoord van een Windows-gebruiker

Hoe vindt u het wachtwoord van een Windows-gebruiker


Als een beveiligingsfunctie kunnen alle versies van Windows u een gebruikersnaam en wachtwoord die u invoeren moet bij het opstarten van uw computer. Hoewel dit helpt om uw documenten en prive-informatie te beschermen, creëert het een gedoe wanneer u uw wachtwoord bent vergeten. Terwijl Microsoft gebruikers hun wachtwoorden in het register zoeken om veiligheidsredenen niet kunnen, kunt u het downloaden van legale software van derden die snel van uw Windows-wachtwoord herstellen zal.

Instructies

1

Selecteer een programma van de wachtwoordterugwinning zoals Ophcrack, Windows-toets of Cain & Abel. (Zie bronnen). Klik op de "Download" link naast de naam van het programma.

2

Klik op "Bestand opslaan" in het venster dat wordt geopend en wachten terwijl het bestand wordt gedownload naar uw bureaublad. Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad en klik op "Install".

3

Open het programma en klik op uw Windows-gebruikersnaam in het hoofdmenu. Klik op "Herstellen" en wachten als het programma zoekt naar uw wachtwoord, die enkele uren duren kan, als het wachtwoord ingewikkeld was.