Hoe vindt u het nummer van de poort van mijn Ventrilo server

Ventrilo is een stem-chat programma dat gebruikers toestaat om te communiceren op afstand via een online server. Gebruikers kunnen kopen en een Ventrilo server installeren, dan hun vrienden uitnodigen door middel van het IP-adres van de host en het poortnummer. Standaard, het nummer van de poort voor alle Ventrilo servers is 3784, maar kunt u dit nummer voor het optimaliseren van uw router.

Instructies

1

Handleiding van uw router ondersteuning om te bepalen van de administratie configuratie webadres. Typ de website in de URL balk van uw browser van het Web en geef "admin" als gebruikersnaam en "admin" als het wachtwoord wanneer daarom wordt gevraagd.

2

Selecteer de optie voor "Port Forwarding". Kies een getal dat groter is dan 3784 en invoeren in de vakken van de 'Range' om de poort te openen. Klik op "Apply changes" om te bevestigen het nieuwe poortbereik.

3

Voer uw nummer van de poort in het vak "Poort" tijdens de installatie van de server van Ventrilo. Geef het IP-adres van de server en het poortnummer aan uw vrienden te laten verbinden met de server.

Tips & waarschuwingen

  • Voor de meeste gebruikers de standaardpoort volstaat en er is geen behoefte om te definiĆ«ren van een nieuw nummer.
  • Wanneer u handmatig poorten definieert op uw router, hogere getallen gebruiken. Lagere nummers worden vaak gebruikt voor administratieve functies en eenvoudige toegang tot het Internet.