Hoe vindt u het adres van een Pop-ServerPost Office Protocol beschrijft de manier waarop die een inkomende mailserver ontvangt of "pakt" e-mail van een e-mailserver of de internetprovider mail service. Dit geldt speciaal voor het ontvangen van e-mails, ze niet worden verzonden. De specifieke POP serveradressen opvragen bij een e-mail of Internet-provider zoals elke provider zijn eigen heeft. Adressen van de POP-server verbinding de maakt met uw e-mailrekening met een computer, persoonlijke digitale assistent of smartphoneapparaat. Het adres van de POP-server bij het opzetten van een software-e-mailprogramma op uw computer gebruiken om e-mails te ontvangen van een online e-maildienst.

Instructies

1

Log in op uw e-mailaccount.

2

Ga naar het tabblad voor de POP-instelling die beschikbaar zijn in uw e-mailprovider programma moet; Ga naar de e-mailopties van uw e-mailaccount.

3

Controleer de opties van inkomende en uitgaande e-mail; meestal vinden dit in dezelfde sectie met het wachtwoord van de account van uw e-mail en e-mailaccounts.

4

Zoek de sectie met het label "POP", "POP-toegang", of "POP doorstuuradres." Klik op dit tabblad en ziet u de POP-adres van uw provider voor Internet of e-mail.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige e-mailprogramma's kunnen de configuratie om e-mail te ontvangen van verschillende POP doorsturen van e-mailaccounts. POP servers verwijzen naar binnenkomende e-mail; SMTP-servers verwijzen naar de uitgaande e-mail.