Hoe vindt u het adres van een bestand voor gescande foto 's

Hoe vindt u het adres van een bestand voor gescande foto 's


Wanneer u een foto of ander document op uw computer scant, slaat uw scansoftware het als imagebestand op de harde schijf. Meestal, zal de software de foto opslaan op een standaardlocatie. Echter, kunt u de locatie voor individuele gescande afbeeldingen. Als u waar gescande foto's gaan op uw harde schijf vergeten bent, kunt u het adres van het bestand opnieuw op verschillende manieren.

Instructies

1

Start uw scansoftware. Kijk voor informatie over waar uw software scans standaard opslaat. Elk programma is verschillend, maar u kunt deze informatie normaal vinden door te kijken "Voorkeuren" in het menu "Bewerken" of "Opties" in het menu "Extra". Als u de standaardlocatie hebt gevonden, zoekt u er uw gescande foto's.

2

Klik op de Windows "Start" knop. Klik op uw gebruikersnaam. Zoekt u een "Mijn scant" map. De meeste programma's zal toevoegen als de standaardlocatie voor het opslaan van de scans. Als u een map "My scant" niet wordt weergegeven, controleert u in de map "Mijn afbeeldingen".

3

Open Windows Verkenner. Klik op uw harde schijf. Gebruik het zoekveld om te zoeken alle bestanden en mappen op uw computer. U kunt zoeken op bestandsnaam, bestandstype en datum gewijzigd. Bijvoorbeeld, als u weet dat uw gescande foto in de jpg-indeling is opgeslagen, typt u ".jpg" op te roepen van een lijst van alle bestanden op de vaste schijf van dat type. U kunt ook starten openstelling van mappen op uw vaste schijf en handmatig controleren ze voor de gescande foto.