Hoe vindt u hernoemde bestanden na een Systeemherstel

Hoe vindt u hernoemde bestanden na een Systeemherstel


System Restore is een functie van het Microsoft Windows-besturingssysteem. Het werkt enigszins als de terugspoelen-knop op een video, maar het heeft wel risico's. Systeemherstel stelt dat u niet zal verliezen, e-mail, documenten, internetgeschiedenis of favorieten. Wat het je niet vertellen is dat terwijl de map Mijn documenten blijven zal zoals is, andere bestanden kunnen worden hernoemd en misplaatst. Als dit is gebeurd met u, kunt u mogelijk de hernoemde bestanden wilt herstellen, maar het is belangrijk om zo snel mogelijk deze bestanden te herstellen.

Instructies

Hoe vindt u hernoemde bestanden na een Systeemherstel

1

Sluit alle open mappen en programma's, zodra u merkt dat bestanden zijn hernoemd of verplaatst. Klik op de knop Start. Typ in het "Systematiek weergeven" in het zoekvak.

2Hoe vindt u hernoemde bestanden na een Systeemherstel


Teruggaan naar een eerder tijdstip met "Systeemherstel" voor ongedaan maken.


Klik op "System Restore" uit de lijst met zoekresultaten. Selecteer 'Undo systeemherstel' in Windows 7 en Vista. Voor Windows XP is de formulering "Mijn laatste herstelbewerking ongedaan maken."

3Hoe vindt u hernoemde bestanden na een Systeemherstel


De computer zal afsluiten en vervolgens opnieuw opstarten.


Klik "Next", klik "Finish".

4

Klik op "Ja" op de waarschuwing dat deze bewerking kan niet ongedaan worden. De computer zal afsluiten en opnieuw opstarten. Als het herstel succesvol was, ontvangt u een verificatiebericht.

Tips & waarschuwingen

  • Bestanden in de map Mijn documenten, evenals bestanden met de extensies .txt, .htm, .xls en .doc, ondervinden geen problemen in een Systeemherstel. Plaats documenten in de map Mijn documenten voordat lopende systematiek weergeven om te voorkomen dat bestanden hernoemd of in de toekomst misplaatst.
  • Dit proces duurt ongeveer 10 minuten. Wees geduldig en toestaan van het proces te voltooien.
  • Overwegen een ".sav" extensie toe te voegen aan bestanden die u niet wilt te worden beïnvloed door een Systeemherstel. Bijvoorbeeld, opnieuw op te slaan een bestand genaamd importantdoc.doc aan importantdoc.sav omdat Systeemherstel niet wijzigen of verwijderen van .sav bestanden.
  • Programma's en toepassingen die zijn geïnstalleerd nadat het geselecteerde herstelpunt zal waarschijnlijk worden verwijderd. Eventuele gegevensbestanden gemaakt met deze programma's moeten blijven bestaan, maar om ze te gebruiken moet u de programma's opnieuw installeren.
  • Als dit proces mislukt, schakel eventuele antivirusprogramma's.
  • Dit werkt voor Windows XP, Vista en Windows 7. Scherm optredens kunnen verschillen, maar de stappen zijn hetzelfde.
  • Altijd een back-up van belangrijke gegevens. Houd een kopie van belangrijke bestanden op een externe harde schijf, CD/DVD of een online backup dienst.
  • Te systematiek weergeven moet niet worden beschouwd als een wondermiddel of wondermiddel. Think twice voordat het uitvoeren van Systeemherstel. Belangrijke en essentiële stuurprogramma's, instellingen en .exe-bestanden worden verwijderd.
  • Als Systeemherstel in de veilige modus wordt gebruikt, het is permanent en kan niet ongedaan worden gemaakt.
  • Bestanden die zich op het bureaublad bevinden zijn verwant aan de vergadering eenden en verdwijnt na een Systeemherstel. Ze opslaan in de map Mijn documenten in plaats daarvan.