Hoe vindt u gratis geld van de overheid Online

Hoe vindt u gratis geld van de overheid Online


De federale regering geeft miljoenen en miljoenen dollars aan giften aan personen elk jaar. De meeste van dit geld zal niet moeten worden terugbetaald, hetzij. Veel Amerikanen daadwerkelijk in aanmerking komen voor een soort federale subsidie; ze weten gewoon niet waar te kijken. Er is echter een website, gemaakt en beheerd door de regering, waarin alle mogelijke gratis geld subsidies. Alles wat iemand nodig heeft om te doen is controleren de lijsten en toe te passen voor het geld waarvoor de persoon die gelooft dat hij of zij bevoegd is te ontvangen.

Instructies

1

Log in op de site van de subsidie-aanbieding. Een link vindt u in de sectie van de "Bronnen" (zie onderaan).

2

Zoekt u een bijzondere subsidie waarvoor u denkt u in aanmerking komen. Er zijn vele manieren u annuleerteken verrichten welk. U kunt de 'Basic zoeken op trefwoord'. Vanaf daar een word die betrekking kan hebben op uw subsidie (zoals "Student" of "Business") te gebruiken. Er verschijnt een lijst van subsidies--federale evenals lokale en nationale--. Vanaf augustus 2009 zijn meer dan 350 student en 760 business subsidies beschikbaar.

3

Kijk door de aanbiedingen. Omdat ze uitgebreid worden kunnen, zou dit tijdrovend kan zijn. Aan de linker kant is de toepassing vervaldatum, waarmee u uw ingevulde aanvraag moet indienen.

4

Klik op een toekenning die uw interesse gewekt. Meer informatie over de subsidie wordt weergegeven, met inbegrip van het bedrag. Als het klinkt als iets waarvoor u wellicht in aanmerking, klikt u op de knop "Aanvraag" aan de rechterkant van het scherm. Een nieuwe pagina wordt geladen, die zal u vertellen over de noodzaak voor het downloaden van Adobe Acrobat. Er is een link op de site. Zodra de nodige programma's zijn gedownload, klikt u op de "Download"-link onder "instructies en toepassingen. Het formulier uitprinten, invullen en legt dit voor aan de organisatie vermeld op de aanvraag.