Hoe vindt u goedkope Internet pakketten

Hoe vindt u goedkope Internet pakketten


Op zoek naar alleen de internet zonder telefoon, kabel en andere verwarrend pakketten? Haat het wanneer bedrijven proberen te verkopen u een miljoen verschillende dingen wanneer alles wat je echt wilt is het internet? Nou maak je geen zorgen. Hier zijn een paar tips over hoe vindt u goedkope internet pakketten of je op zoek naar kabel, DSL, wireless of fiber optic internet.

Instructies

1

Bepalen welke snelheid van internet is geschikt voor u. Veel bedrijven zoals AT & T een verscheidenheid aan verschillende snelheid internetverbindingen tegen verschillende tarieven bieden. Als u alleen uw computer gebruiken om te surfen op het web, zal dan de goedkoopste pakket doen prima. Echter, als u een heleboel films te downloaden of uploaden van een heleboel foto's vaak, misschien u wilt gaan met een beetje sneller en duurder internet pakket.

2

Ontdek wat er beschikbaar in uw omgeving is. Bel uw lokale internet-aanbieders en informeren over welke pakketten worden aangeboden in uw omgeving.

3

Zoek de internetsites van de coupon voor afdrukbare coupons evenals promotionele codes. Deze kunnen vaak bespaart u big bucks op installatie en bieden dat u speciale aanbiedingen op pakketten.

4

Ondertekenen een contract voor uitgebreide met de internet-serviceprovider van uw keuze. Fios en Comcast bieden korting op de tarieven als u bereid bent te committeren aan een lange termijn-serviceovereenkomst geldt.

5

Onderhandelen met het bedrijf. Alle internet pakket prijzen zijn niet ingesteld in steen. Het bedrijf vragen als zij u 5 of 10 dollar uit een maand geven zal als teken omhoog daar. Ik sprak hen beneden 15 dollar per maand voor het eerste jaar op mijn huidige draadloze internet pakket.