Hoe vindt u Everwood

Hoe vindt u Everwood


"Everwood" was een televisieserie die werd uitgezonden tussen 2002 en 2006 in de Warner Brother netwerk (WB), die gefuseerd met CBS tot het CW netwerk in 2006. Het drama is ingesteld in de fictieve stad van Everwood, Colorado. Het verhaal volgde Dr. Brown, een neurochirurg gespeeld door Treat Williams, die zijn twee kinderen van New York City tot Everwood na de dood van zijn vrouw ontwortelde.

Instructies

1

Ga naar de officiƫle website van WB. Typ "Everwood" in het zoekvak om de toegang tot volledige afleveringen en clips van de serie.

2

Klik op de aflevering of de clip die u wilt bekijken. Wachten voor te laden en voor de advertentie van begin tot eind. De WB biedt geen gratis volledige afleveringen van elke show.

3

Klik op de blauwe "Blu-ray & DVD" vak in de rechterbovenhoek te kopen van de aflevering (eigenlijk het hele seizoen dat de aflevering opgenomen. Klik op 'Toevoegen aan winkelwagen'. Klik op "Afrekenen". Voer uw e-mailadres en een wachtwoord. Klik op "Beveiligd inloggen." Vul uw verzend- en factureringsgegevens. U kunt ook DVD-winkels zoeken naar single-seizoen DVD's of een "Everwood" DVD boxset van alle vier seizoenen.