Hoe vindt u een wachtwoord voor een Word-Document

Hoe vindt u een wachtwoord voor een Word-Document


Bescherming van uw Microsoft Word-documenten met een wachtwoord lijkt misschien een slim idee. Niemand anders dan u heeft toegang tot deze documenten. Uw wachtwoord beschermt hen worden gewijzigd, bewerkt, verwijderd of gestolen. Vergeten uw wachtwoord is echter niet zo'n slim idee. Het slechte nieuws is dat in Microsoft Word geen software om te helpen u met het herstellen van uw wachtwoord. Gelukkig, hebt u de mogelijkheid om dat wachtwoord met Microsoft Word wachtwoord recovery freeware te herstellen. Om deze software te gebruiken, moet u downloaden van deze software.

Instructies

1

Kies welke wachtwoord recovery freeware die u wilt gebruiken. Gerenommeerde websites bevatten wachtwoord vinden, Password Recovery Tools en Office Password Recovery Pro Utility (zie referenties). Deze kunnen u aan het kraken van wachtwoorden naar Microsoft Word, Excel en andere relatieve documenten.

2

Download het programma van uw keuze. Sla het bestand op uw bureaublad voor gemakkelijke toegang. Klik op "Opslaan" als voldaan. Wacht tot het downloaden te voltooien.

3

Klik op het wachtwoord recovery freeware pictogram op uw bureaublad. De setup wizard voor het installeren van de freeware op uw computer. Start de computer opnieuw om de freeware te voeren op uw computer.

4

Klik op het pictogram wachtwoord herstel. Selecteer "Password Recovery" of "Herstelwachtwoord." Selecteer het document dat u wilt herstellen van uw wachtwoord.

5

Wachten op de resultaten van uw wachtwoord. U kan meer dan één resultaat afhankelijk van type wachtwoord en het gekozen bestand ontvangen.

6

Kies het juiste document dat u wilt. Dubbelklik op het document om te herstellen van uw wachtwoord. Noteer het wachtwoord als het wordt teruggevonden. Houd uw wachtwoord op een veilige plaats.

Tips & waarschuwingen

  • De Microsoft Office password recovery freeware om de wachtwoorden van andere Microsoft Office gebruiken
  • Elk van de freeware geeft u een optie om te wijzigen of te verwijderen van uw wachtwoord.
  • Gebruik niet de freeware om kwaadwillige redenen.