Hoe vindt u een Professional op zoek veiling sjabloon en Make Money gebruiken

Hoe vindt u een Professional op zoek veiling sjabloon en Make Money gebruiken


Bent u op zoek naar een professioneel uitziende veiling sjabloon? Als je de verkoper van een online veiling en behoefte hebben aan een veiling sjabloon, zal dit artikel u tonen hoe te krijgen!

Instructies

1

Ga naar sellersourcebook.com

Uw voorkeur internet webbrowser gebruikt, ga naar sellersourcebook.com en meld u aan voor een account. (Directe link hieronder) * Opmerking: rekeningen zijn niet vrij. Ze hebben 3 verschillende betaling abonnementsopties voor u om uit te kiezen.

2

Bekijk hun veiling sjabloon collectie

SSB heeft een enorme verscheidenheid aan verschillende soorten veiling sjablonen waaruit u kunt kiezen. Ze hebben vakantie thema lay-outs, lay-outs gericht op kinderen of speelgoed, prinsessen, treinen, ouders en velen, veel meer.

3

Maak uw veiling aanbieding

Klik op de veiling sjabloon die u wilt gebruiken en vervolgens u zal worden genomen naar een pagina waar u kunt uw hele veiling aanbieding, met inbegrip van de titel, beschrijving, betaling en verzending termen en meer.

4

De HTML-code invoegen

Nadat u de details voor je veiling aanbieding is voltooid, moet u klikken op de "Kopieer HTML-code" code zodat u in uw veiling aanbieding plakken kunt.

5

Maak geld met behulp van een veiling sjabloon

Als iemand op de link van de SSB in uw veiling aanbieding en borden omhoog voor een rekening klikt, zult u een Commissie verdienen! U kunt ook schrijven als een partner voor SSB en plaatsen van banners en links op uw blog of website ter bevordering van de veiling sjablonen.

Tips & waarschuwingen

  • SSB werkt ook als een gastheer van de afbeelding voor de afbeeldingen in uw veilingen zonder extra kosten.
  • Veel mensen kiezen voor een partner die op zijn beurt helpt betalen voor hun abonnement geworden.