Hoe vindt u een persoonlijke map in Outlook

Het bestand met persoonlijke in Outlook bevat uw e-mails, agenda, taken, notities, contactpersonen en logboek. Bijna alle uitgaven en versies van Outlook slaan deze gegevensbestanden. De persoonlijke bestanden worden opgeslagen met een speciale extensie .pst, wat voor persoonlijke opslag tabel staat genoemd. Mocht u willen back-up of kopie van uw e-mails, zal u wilt weten waar uw persoonlijke bestand bevindt zich op uw computer. De exacte standaardlocatie kan variƫren afhankelijk van uw versie van Outlook, maar u kunt uw persoonlijke standaardbestandslocaties vinden in een aantal manieren.

Instructies

Eerste methode

1

Toegang Microsoft Outlook.

2

Kies \"View\" Selecteer vervolgens \"Go naar. \"

3

Select \"Outlook vandaag. \" Kies vervolgens \"File\" in het menu en dan \"Folder.\"

4

Klik op \"Properties voor persoonlijke mappen. \"

5

Selecteer \"Advanced.\" Review van de \"Path\" vak. De locatie van uw PST-bestanden zullen worden in het vak pad.

Tweede methode

6

Klik met de rechtermuisknop op de Outlook-map post \"Personal mappen. \" als u de naam van uw persoonlijke mappen hebt gewijzigd, zul je op die nieuwe mapnaam te klikken.

7

Selecteer \"Properties.\"

8

Klik op de \"Advanced\" vak. De locatie van de bestanden van de persoonlijke Outlook zal worden gevestigd in de \"File Name\" tekstvak.

Outlook 2007

9

Ga naar de \"File\" menu.

10

Selecteer \"Data File Management\" en selecteer de persoonlijke map die u wilt weten wat de locatie van.

11

Klik op de map \"Open. \"

Tips & waarschuwingen

  • De padlocatie voor de persoonlijke bestanden in Outlook is voor Windows 2000, XP en 2003, C:\\Documents en Settings\\ < gebruikersnaam > \\Local Settings\\Application Data\\Microsoft\\Outlook\\. Voor Vista, Office 2007 Outlook is meestal hier te vinden:
  • C:\\Users\\your-User-id\\AppData\\Local\\Microsoft\\Outlook
  • Mocht u niet willen manueel backup-kopie uw persoonlijke bestanden van Outlook zelf, heeft Microsoft een invoegtoepassing Personal Backup Tool.
  • Er is een andere methode voor het zoeken naar uw persoonlijke bestanden. Klik met de rechtermuisknop op de startknop van uw computers. Klik op \"Search.\" Kies \"All bestanden en mappen. \" Selecteer \"C station. \" Typ vervolgens * .pst. Dit zal u voorzien van de locatie van uw persoonlijke Outlook-bestanden.