Hoe vindt u een oude vriend op GoogleAls u probeert om te vinden van een oude vriend dat je hebt verloren contact met de grootste zoekmachine op het Internet is zeker een grote hulp. U kunt Google gebruiken om te zoeken webpagina's, sociale netwerksites en zelfs krantenarchieven naar sporen van uw lang verloren vriend. Allen u moet doen is weten precies hoe het maximaliseren van uw inspanningen zoeken om terug te keren de meest relevante resultaten die u zullen helpen uw doel te bereiken.

Instructies

1

Een lijst samenstellen van informatie die u over uw oude vriend weet. Omvatten de volledige naam en dingen zoals oude schermnamen die je kent, de stad waar de persoon opgegroeid of laatst woonde in, het werk dat hij werkte bij en andere dingen van deze aard van deze persoon. Omvat om het even wat op de lijst die u uw oude vriend helpen kan, gebaseerd op zijn huidige locatie te lokaliseren.

2

Ga naar Google.nl en uw oude vriend volledige naam typen in het vak "Zoeken". Moet haar volledige naam tussen aanhalingstekens staan zodat Google weet dat u wilt retourneren alleen wedstrijden die die exacte string van woorden bevatten.

3

Opnemen van een stuk van relevante informatie buiten de aanhalingstekens en klik op 'Zoeken'. Om te beginnen, probeer met behulp van de naam van de stad groeide ze op in. Doorlopen van de zoekresultaten en zoek naar alles wat relevant is. Als niets omhoog komt, klikt u op "Terug".

4

Typ de volledige naam van de oude vriend nogmaals (materialen in aanhalingstekens) in het zoekvak, en omvatten een ander stuk van relevante informatie, zoals een schermnaam of een taaknaam of titel. Klik opnieuw op "Zoeken" en ga door de zoekresultaten in een poging om alles wat relevant is.

5

Herhaal deze stappen, omwisselen van stukjes informatie tot je tegenkomt iets die naar de verblijfplaats van je oude vriend leidt.