Hoe vindt u een IP-adres met behulp van Ventrilo

Hoe vindt u een IP-adres met behulp van Ventrilo


Game spelers die Multiplayer RPG's zoals Aion, World of Warcraft of Everquest vaak spelen gebruik maken van voice-chat om te helpen organiseren van razzia's en andere projecten in spel. Een van de meest voorkomende stem-chat programma wordt Ventrilo, een systeem waarin mensen download klanten en verbinding maken met servers genoemd. In het geval dat u wilt kijken naar iemands IP adres, of te verbieden of om te verzekeren dat iemand de persoon die ze zeggen te zijn is, is het mogelijk om dit te doen, zolang je een server-admin.

Instructies

1

Verbinding maken met de Ventrilo server die u wilt zoeken naar het IP-adres op. Zorg dat u om in te loggen als beheerder van een server.

2

Klik met de rechtermuisknop in het vak stem chat, klik dan op "Server Admin" dan "RCon." Een bevel-lijn venster zal verschijnen.

3

Typ "status" in het vak van de opdracht die wordt weergegeven. U zult een lijst van gebruikersinformatie voor iedereen die is verbonden met de vent server, met inbegrip van de IP-adressen van de personen die verbinding krijgen.

Tips & waarschuwingen

  • Wanneer u dit doet, zal je iedereen van IP-adressen opvragen, dus wees klaar.
  • Ga niet over het uitzenden van IP-adressen overal, omdat een kwaadwillende gebruiker te te computer met hen kappen kan.