Hoe vindt u een IP-adres In Windows XP

Uw IP-adres is gecodeerd in elke e-mail u verzendt en ontvangt, zodat het zinvol dat je moet weten wat jou is. Een IP-adres is uw Internet Protocol-adres. Ze zijn uniek en computers in een netwerk te identificeren. U kunt deze informatie gebruiken bij het bekijken van een website die uw IP-adres te typen, of om uit te vinden als iemand die u een e-mail stuurde in uw omgeving vereist. Wanneer u bent klaar lezen van dit artikel zal u zitten kundig voor helemaal uw IP-adres zonder problemen vinden.

Instructies

Hoe vindt u uw IP-adres In Windows XP

1

Ga naar en klik op uw \"start\" knop. Scroll omhoog de opties voor het \"Run\" en vlak tikken daarop. Een nieuw venster zal openen en u moet \"CMD\ Typ in de witte bar".

2

Klik op \"OK\" en het venster verdwijnt, en een nieuwe zal openen. Boven dit venster zal zeggen: \"C:/Windows/System32/cmd.exe\" als je dit correct hebt gedaan. Navigeer naar de black window [VB1000BWS onder de directory die laatste wordt weergegeven. Bijvoorbeeld: C:\Documents and Settings\Owner /.

3

Type in \"IPConfig\" na de laatste schuine streep in deze regel en druk op invoeren. Hierdoor genereert u een lijst van informatie voor u om naar te kijken.

4

Kijk onder de rubriek \"Ethernet Adapter Local Area Connection\" voor het IP-adres weergegeven. Bijvoorbeeld, moet een IP-adres 4 sets van getallen zoals 193.267.1.102. Het aantal op de regel is het enige nummer geassocieerd met uw specifieke IP-adres.

Tips & waarschuwingen

  • Als u zich op een groot netwerk, zal uw IP-adres hebben de eerste drie getallen tussen 1 en 126. Voorbeelden: 110.23.43.68 of 126.23.43.68. Als u op een middellange netwerk bent, zal uw IP-adres hebben de eerste 3 nummers tussen 128 en 191. Voorbeeld: 167.89.45.77 of 128.89.45.77.
  • Probeer niet te herstellen of wijzigen van uw IP-adres zonder een professionele probleemoplosser of technicus. Dit kan voorkomen dat u van volledig gebruik van het Internet, evenals het vernietigen van de configuratie van uw IP-adres en besturingselementen.
  • De auteur van dit artikel is niet een professionele en is niet verantwoordelijk voor ongelukken of schade tijdens het uitvoeren van taken in dit artikel.