Hoe vindt u een gratis nummer met een omgekeerde opzoeking

Hoe vindt u een gratis nummer met een omgekeerde opzoeking


Soms hebt u een zakelijke telefoonnummer, maar niet de gratis nummer van het bedrijf. Omgekeerde opzoeking is een manier om te vinden van een bedrijfsnaam, locatie en gratis nummer. Een verscheidenheid van websites zijn beschikbaar voor het voltooien van een omgekeerde opzoeking. Na het vinden van de bedrijfsnaam, vindt u ook een gratis nummer.

Instructies

1

Open een webbrowser zoals Internet Explorer of Mozilla Firefox. Voer 'Witte pagina's ' in het zoekvak in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer een van de opties van de witte pagina's vermeld.

2

Selecteer het tabblad "Reverse Phone" langs de bovenkant van de pagina. Voer het telefoonnummer in het zoekvak. Selecteer "Find".

3

Zoek in de lijst van resultaten. Selecteer het bedrijf dat overeenkomt met het telefoonnummer ingevoerd in het zoekveld. De bedrijfsnaam op een vel papier schrijven.

4

Voer de bedrijfsnaam in het zoekvak van de browser. Selecteer 'Zoeken' en open de webpagina voor het bedrijf. Selecteer de tab "Contacteer ons", die meestal aan de onderkant van de home page is. Een gratis nummer moet onder onderstaande contactmogelijkheden.