Hoe vindt u een gebruikersnaam en wachtwoord

Uw Windows-computer vereist een gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot de lokale bronnen. U kunt een lijst met gebruikersnamen weergeven in het systeem van het Configuratiescherm, maar u moet een wachtwoord maken. U kunt een wachtwoord niet weergeven in Windows, maar u kunt jouwe een wachtwoordwaarde die u herinneren. Dit is nuttig als u de gebruikersnaam en het wachtwoord op de computer vergeet of als u toegang wilt geven aan een andere persoon.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en klik op "Control Panel". Klik in het geopende venster op de link "Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht." Klik op de "User Account" link in deze sectie. Dit opent een nieuw venster.

2

Klik op "Een andere account beheren". Op deze link te klikken ziet u alle gebruikers die op uw computer zijn geconfigureerd. Klik op de account die u wilt wijzigen van het wachtwoord en toegang verlenen.

3

Klik op de gebruiker die u wilt bewerken en klik op "Wijzig wachtwoord." Het tekstvak wordt weergegeven onder de naam van de gebruiker.

4

Typ het nieuwe wachtwoord voor de gebruikersnaam. Klik op "Change Password" als de wijzigingen wilt opslaan. Sluit het Configuratiescherm.