Hoe vindt u een EXE-bestand

Hoe vindt u een EXE-bestand


Een uitvoerbaar bestand--één die eindigt op. EXE--is een bestand waarmee bepaalde functies kan worden uitgevoerd op basis van de gegevens die het bestand bevat. Bijvoorbeeld helpt iexplore.exe opent de webbrowser Internet Explorer. Het vinden van een. EXE-bestand kunnen zo simpel zijn als een paar letters te typen in het zoekveld van Windows. Echter, omdat er meerdere bestanden met dezelfde naam kan gaan of omdat u niet de exacte naam van het bestand weet wellicht, u wellicht een meer geavanceerde zoekopdracht uitvoeren.

Instructies

1

Klik op "Start" en typ de naam, of een deel van de naam van het bestand in het zoekveld. Terwijl u typt, verschijnt een lijst van de overeenkomende bestanden in de resultatenlijst. Als de lijst met bestanden te lang is, gaat u verder met de volgende stap om uw zoekresultaten verfijnen.

2

Klik op "Start" en vervolgens "Computer."

3

Klik op het "zoekveld" in de rechter bovenhoek en klikt u op een "datum gewijzigd." Selecteer een datum of datumbereik voor wanneer het bestand dat u zocht voor het laatst is gewijzigd.

4

Klik nogmaals op het "zoekveld" en klik op 'Grootte'. Selecteer de grootte of het bereik voor het bestand dat u probeert te vinden.

5

Klik op het "zoekveld" weer en typt u de naam, of deel van de naam van het bestand dat u probeert te vinden.