Hoe vindt u een domein Admin wachtwoord

De gebruikersnaam van de Windows-beheerder heeft volledige controle over het netwerk, dus de netwerkbeheerder die controle over deze account heeft de account door het wijzigen van het wachtwoord vaak veilig houdt. Als u het wachtwoord bent vergeten, je bent niet in staat om het wachtwoord weer te geven, maar kunt u het opnieuw instellen naar eigen waarde moet het account herstellen als u niet kunt inloggen. U wachtwoord uw domein beheerder met behulp van een andere account met administrator-bevoegdheden.

Instructies

1

Inloggen op uw admin werkstation met uw gebruikersnaam en wachtwoord die beheerdersrechten heeft. Klik op de Windows "Start" knop en typ "cmd" in het tekstvak. Druk op "Enter" om uw opdrachtregel prompt.

2

Type "netto-verbruiker /?" om te bekijken van al uw opties voor de opdracht "net user". Met deze opdracht kunt u snel het administrator-wachtwoord wijzigen.

3

Type "netto gebruikersbeheerder * / Domain" en druk op "Enter". 'Domein' met de naam van uw domein-netwerk wijzigen

4

Typ het nieuwe wachtwoord voor de beheerder. U wordt gevraagd te typen een tweede keer om te bevestigen dat het de eerste keer was ingegeven.