Hoe vindt u een Cartoon van de Photoshop-FilterPhotoshop beschikt niet over een specifiek filter gebruikt om cartoon effecten te maken. Er zijn echter methoden voor het bereiken van een tekenfilm effect die uiterst nuttig en creatief. Met behulp van deze methode, kunt u vrijwel elke afbeelding of fotograferen in een cartoon.

Instructies

1

Open uw afbeelding in Photoshop. Maak een dubbele laag door het selecteren van "Laag" en "New". Naam van de toplaag 'inkt' en de onderste laag 'kleur'.

2

Klik op de "inkt" laag. Selecteer "Filter," "Blur" en "Slimme vervagen." Stel de "straal" tot "9.1" en de "drempel" tot "33.2", en klik op "ok".

3

Ga naar "Filter", "Verscherpen", en "Randen verscherpen" te definiƫren van de randen van de afbeelding.

4

Selecteer "Filter", "Andere", en "High Pass" en geef "2.0" voor de "straal".

5

Klik op "Beeld," "Aanpassing", en "Drempel". Pas de schuifregelaars totdat u tevreden bent met de tekening van de lijn die het produceert.

6

Selecteer de toverstaf en klik op een wit gebied. Klik op "Select" en "Vergelijkbare" en druk vervolgens op "Verwijderen" om te wissen alle van de witte van uw afbeelding.

7

Klik op de "kleur" laag. Selecteer "Filter," "Blur" en "Slimme vervagen." Stel de "straal" als "9.1" en de "drempel" tot "33.2."

8

Combineer de lagen om te voltooien van uw beeldverhaal door het selecteren van "Lagen" en "Flatten."