Hoe vindt u een Audio-bestand op de Computer

Een audio-bestand is een bestand dat muziek of een ander type van audio-informatie bevat. Er zijn veel verschillende soorten audio-bestanden, met inbegrip van MP3, MP4, WAV en MIDI. Soms kan wanneer u een audio-bestand downloaden naar uw computer en let niet op de map waarnaar het is gedownload, je het moeilijk het bestand te zoeken wanneer je klaar voor het bent. Het vinden van een verloren audio bestand op uw computer is eenvoudig. Er zijn een paar methoden, die zelfs een beginner kan leren in slechts een paar minuten.

Instructies

1

Open elke audio-software op uw computer hebt. Ga naar het menu "File", kies "Openen" en blader door de mappen van uw computer. Audio-bestanden die zich in een map op uw computer bevinden zullen beschikbaar zijn om te openen wanneer u naar een map komt. Er zijn geen audio bestanden in een bepaalde map, wordt niet weergegeven als iets beschikbaar.

2

Klik op de "Start" knop in Windows en voer een zoekterm in de zoekfunctie onderaan het menu. Als u de naam van het bestand waarnaar u zoekt, simpelweg type die in en druk op enter weet. Een lijst met zoekresultaten zal worden teruggekeerd, met inbegrip van het audiobestand dat u op zoek bent naar indien aanwezig op uw computer.

3

Typ een lijst met audio extensies in de zoekfunctie, zoals MP3, WAV of een audio bestand type je zoekt. Alle audio-bestanden op uw computer met de opgegeven extensie worden de zoekresultaten worden opgenomen.

4

Blader op uw computer handmatig. Begin door te klikken op de "My Music" map. Vele downloads die betrekking hebben op een muziekbestand kiezen die map standaard.