Hoe vindt u de toetscode voor mijn Windows XP Home Edition

Hoe vindt u de toetscode voor mijn Windows XP Home Edition


Wanneer u Windows XP Home Edition installeert op uw computer, moet u de belangrijkste code de installatie te voltooien. De zeer belangrijke code is uniek voor uw specifieke product, en het is de enige code die het besturingssysteem kunt ontgrendelen. Zonder de toetscode kan u de Windows XP-installatie niet voltooien. Gelukkig, kunt u deze code op een aantal gebieden van uw Windows XP-materiaal.

Instructies

1

Kijk op de zaak van de installatie-CD van Windows XP Home Edition. De belangrijkste code is vaak hier gedrukt. De belangrijkste code is een vrij lange reeks van aantal afgedrukte in orde.

2

Controleer de dekking op de Windows XP-handleiding. De zeer belangrijke code van Microsoft vaak op de voorkant van de handleiding afgedrukt zodat u het gemakkelijk kunt vinden.

3

Kijk voor een slanke stuk van papier of van karton ingevoegd in uw Windows XP-box. Dit object heeft de zeer belangrijke code afgedrukt op het.

4

Download de Windows XP-toetscode finder als Windows op uw systeem is geïnstalleerd maar je het nodig hebt.

Tips & waarschuwingen

  • Een koppeling in "Bronnen" biedt een CNET downloadpagina voor een Windows XP product key-code viewer. Zodra de download en de installatie is voltooid, start het programma en laat ze voor het scannen van uw computer voor de sleutel. Eenmaal voltooid, geeft het getal weer voor u. Noteer dit voor toekomstig gebruik.