Hoe vindt u de kosten van verzending via de post van Verenigde Staten

De Verenigde Staten postkantoor pikt en levert miljoenen brieven en pakjes overal in het land en van over de hele wereld. Het wordt gebruikt voor zakelijke en persoonlijke verzending en levering. De kosten variëren op overgebrachte afhankelijk van het gewicht, de vestiging worden verzonden naar en het type van levering klasse voorkeur. U vindt al deze informatie op de website van de Verenigde Staten postkantoor USPS.com in een paar minuten.

Instructies

1

Ga online naar de Verenigde Staten Post Office-website. Klik op "Bereken verzendkosten" gevonden in de buurt van de bovenkant van de pagina.

2

Klik op beide "berekenen binnenlandse verzendkosten" voor overgebrachte binnen de Verenigde Staten of "Internationale verzendkosten berekenen" voor overgebrachte buiten het land. (Deze richtingen behandelen binnenlands zeescheepvaartverkeer.)

3

Selecteer het type item wordt geleverd onder "Kies een vorm." Kies uit briefkaart, brief, grote envelop, pakket of groot pakket.

4

Klik op de "?" pictogram voor meer informatie over elke "shape" aangeboden. Dit levert specifieke details over de verschillende dimensies van het object. Een selectievakje in naast de degene die u nodig hebt.

5

Weeg het item dat u op een post schaal of andere nauwkeurige schaal verzendt. Voer het gewicht in de vakken op het gebied van "Pond" en "Ounces".

6

Invoegen van de zip-codes van de "van" en "naar" adressen in de desbetreffende vakken. Gebruik de "Zip Code Lookup" link, als u niet zeker van de zip-codes bent.

7

Kies een verzenddatum (mailing) voor het item. De standaardinstelling is de volgende dag het postkantoor open voor het bedrijfsleven is.

8

Klik op "Doorgaan" om te openen de "verzendkosten Calculator aandelenprijs" tonen verschillende prijzen voor de scheepvaart. Afhankelijk van uw eerdere selectie ziet u verschillende levering klassen (Express, prioriteit, perceel en anderen) en het geschatte tijdstip van levering samen met de prijzen voor elk.

9

Klik op een van de "?" pictogrammen voor meer details. Kijk over de talrijke selecties te vinden van de kosten van de scheepvaart voor uw specifieke item of pakket.

10

Klik op "Add Extra Service" knop gevonden op bodem juiste moet u een of meer extra services. Elke beschikbare service wordt vermeld samen met de prijs. Het gaat hierbij om verzekeringen, bewijs van aflevering en andere diensten.

11

Kies een van de extra diensten die u wilt en klik op "Continue" toe te voegen aan uw totale prijs van de scheepvaart. Kijk onder 'Summary' om te controleren of alle informatie (gewicht, postcodes, levering klasse en diensten) klopt.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt het afdrukken van uw eigen label van de portokosten met behulp van de button "Afdrukken Porto" op de postzegel prijs Calculator"pagina nadat u uw verzendkosten verzendkosten berekenen.
  • Gebruik altijd een nauwkeurige gewicht te vinden van de juiste kosten van het verzenden van een item of de prijs verkeerd zal worden berekend. Het item kan aan u worden geretourneerd voor extra verzendkosten als u uw eigen postzegel afgedrukt en het gemaild.