Hoe vindt u de beste Zip-programma

Hoe vindt u de beste Zip-programma


Er zijn veel eigenschappen te zoeken in de zip bestands utilities. Deze toepassingen maken of bestanden in zip-bestanden, ook wel bekend als gearchiveerde bestanden uitpakken. U wilt krijgen een die werkt op uw besturingssysteem en opent u de soorten bestanden die u bent waarschijnlijk tegenkomen. U wilt ook een die past binnen uw budget, of kijkt u misschien voor sommige speciale functies.

Instructies

1

Kies een commerciële zip-programma. Hebt u een PC en zijn bereid te betalen voor een zip-software, beschikt u over meerdere om uit te kiezen. WinZip, ALZip en Stuffit zijn allemaal zeer gewaardeerd. Stuffit is de duurste, maar het ook comprimeert en extracten van vele bestandsindelingen in vergelijking met WinZip. ALZip comprimeert en vele formaten naast zip uitgepakt, maar niet comprimeren RAR bestanden en ontbreekt een aantal handige functies zoals wizard-modus plus telefoon en e-mail ondersteuning.

2

Zoekt u een gratis PC treksluiting hulpprogramma om geld te besparen. Gratis programma's zijn vaak een goede keuze, vooral als u slechts af en toe nodig om comprimeren of uittreksel van zip-bestanden. Snelle Zip en 7-zip zijn voorbeelden van goede freeware zip utilities. Beide zal creëren en uitpakken van zip-bestanden, maar ze zullen alleen een RAR bestand uitpakken, zij geen thuisgroep maken. Geen van beide heeft een wizard-modus en een zelf-uitpakkend bestand alleen snelle Zip zal maken.

3

Krijg extra compatibiliteit voor de PC of de Mac. Zoeken naar programma's die zal maken en andere formaten naast Zip, zoals RAR of SIT, uitpakken en die kan het openen van bestanden die zijn gemaakt op een Mac of een PC. WinRAR en Stuffit zijn goede voorbeelden van deze, voor gebruikers die hebben beide typen computers of die hebben vaak om bestanden te openen van degenen die gebruik maken van beide.

4

Kijk voor speciale functies. Als u een machtsgebruiker bent, kan u er uitzien voor functies zoals batch extractie of compressie, wachtwoordbeveiliging of integratie met een anti-virus software. Batch-conversie kunt u creëren of uittreksel meerdere bestanden tegelijk. Wachtwoordbeveiliging kunt u bestanden maken die niet kunnen worden geopend, tenzij de persoon probeert te openen het wachtwoord kent, en integratie met uw antivirussoftware beschermt u tegen een virus die wellicht zijn opgenomen in een zip-bestand dat u probeert te openen.

Tips & waarschuwingen

  • Meeste zip utilities zijn shareware of freeware. Shareware betekent dat je moet betalen voor het, maar je krijgt om te proberen het eerst. Dit is een goede manier om ervoor te zorgen dat u krijgt een product dat doet wat u wilt doen en is makkelijk te gebruiken.
  • Sommige mensen moeten alleen uitpakken van zipbestanden, die gemakkelijk kunnen worden gedaan in Windows als je alleen af en toe doen. De reden om te betalen voor een extra stuk van software is hebt u om zipbestanden te maken of als u vindt u veel van hen om uit te pakken.