Hoe vindt u de beste sleutelwoorden voor uw Blog, Website of artikel

Zowat iedereen heeft die op zijn minst een beetje onderzoek gedaan naar niche bloggen of online freelance schrijven weet hoe belangrijk het is te vinden van de beste sleutelwoorden. Maar wat een heleboel mensen die nieuw zijn aan de scène niet weet is hoe precies te vinden welke zoekwoorden het meest winstgevend zijn. Als u wilt dat uw artikel of website om de meeste van Google Adsense te maken, volg de tips in dit artikel voor het maximaliseren van uw inkomsten.

Instructies

1

Schrijf een lijst van onderwerpen die u bekend met bent. Zelfs als u niet denkt dat de vaardigheid of kennis die je bezit over een bepaald onderwerp rendabel zal zijn, noteer het hoe dan ook: u zou worden verrast om te vinden hoe veel niche-onderwerpen zijn in feite grote geld-makers.

2

Ga naar de Google AdWords hulpprogramma voor zoekwoorden. U vindt een link naar het in de middelen. Voer uw trefwoord in het vak en druk op "Get zoekwoordsuggesties".

3

Doorgaans zal een lange lijst met zoekwoorden bevolken. You Gonna wilt weergeven van de drie kolommen; alles die u kunt verbergen. Met behulp van het drop-down menu, zorg ervoor dat "Geschatte gemiddelde CPC", "Concurrentie van adverteerders" en "Wereldwijd maandelijks zoekvolume" zijn allen getoond.

4

Klik op "Geschatte gemiddelde CPC". Het organiseren van de lijst van hoogste verdienende CPC. CPC staat voor 'cost-per-klik'. Door het sorteren van de lijst door CPC, kunt u een algemeen idee van hoeveel elk woord meestal waard is krijgen: dat wil zeggen hoeveel de advertenties vermeld op uw artikel of website verdien je per advertentie geklikt. (Verleend, zowel Google als eHow, neemt een percentage van dat geld, dus u precies niet het volledige bedrag zijn opgenomen zult.)

5

Review van uw zoekwoord concurrentie van adverteerders. Om dit te doen, gewoon mouseover de groen/teal balk naast uw zoekwoord en een ranking zal opduiken. De ranglijst kunnen variëren van 'geen concurrentie van adverteerders' helemaal aan 'de concurrentie van de zeer hoge adverteerders'. De beste sleutelwoorden zijn degenen die zijn beoordeeld als iets op of boven de concurrentie van een hoge adverteerders. Dit betekent dat veel adverteerders voor dit woord concurreren, wat betekent dat je zal meestal een schat aan hoge-verdienen, verwante advertenties weergegeven op uw artikel, website of blog.

6

Ten slotte de lering van de wereldwijd maandelijks zoekvolume. Dit geeft u een idee van hoe vaak mensen zijn op zoek naar uw woord. Terwijl veel mensen van het belang spreken van het maken van geld af van 'niche' onderwerpen, wees niet bang van een hoog zoekvolume: als u uw artikel of website adverteren en goede SEO doen, kunt u naar de top van de zoekmachines en--hebt u kwaliteitsinformatie--slaan uit de competitie, dus het verkrijgen van de meerderheid van deze advertentieklikken voor jezelf. Op hetzelfde moment kunnen een hoge-verdienen niche-onderwerp zeker echter de weg te gaan. Op dit punt, zou u willen grootte van uw concurrentie om te beslissen wat de beste route te nemen.

7

Het implementeren van uw gekozen zoekwoorden in uw artikel, website of blog, om ervoor te zorgen niet te 'overdreven 'hun spullen. Wanneer u gebruikmaakt van trefwoorden, zorg er ook voor dat uw schrijven nog steeds natuurlijk klinkt, dus niet te vervreemden van de lezers: het is nutteloos om te besteden al die tijd onderzoek naar zoekwoorden alleen als u wilt dat niemand de tijd nemen om te lezen wat je hebt geschreven.