Hoe vindt u de beste SEO voor uw inhoud

Hoe vindt u de beste SEO voor uw inhoud


Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is meer kunst dan wetenschap. Er zijn veel manieren om het optimaliseren van uw online-inhoud in de hoop op het aantrekken van de aandacht van de motoren van het onderzoek-- en kijkers. Er zijn ook tal van SEO experts bieden gedetailleerde-- en soms tegenstrijdige--advies over de beste aanpak om het verkrijgen van uw inhoud aan opvallen in de menigte. Beslis voor jezelf welke set van SEO-technieken zijn het beste voor u. Beginnen met het zich vertrouwd te maken met de verschillende opties.

Instructies

1

De basisbeginselen van SEO. Zoekmachines zoals Google.nl, Bing.com en Yahoo voortdurend kruipen"" het Web met gespecialiseerde zoekprogramma's bekend als spiders of bots. Deze nieuwe en populaire banden uitzoeken, lezen door de inhoud op de site en bouwen massale indexen die opslaan van informatie over elke webpagina die ze bezoeken.

Zoekmachines gebruiken complexe, geheime algoritmen om te evalueren elke site, meten van parameters, zoals het aantal bezoekers van een pagina, het type en de kwaliteit van andere sites met links naar een pagina, de aard van de inhoud (bijvoorbeeld tekst, video's of muziekbestanden), enzovoort.

Mensen zorg (soms diep) over deze geheime algoritmen, aangezien zij bepalen de algemene ranking van een site (of PageRank, als Google houdt om het te noemen). Hogere rankings, betekent op zijn beurt meer bekendheid in de zoekresultaten (uw site krijgt vermeld eerste of de tweede, in plaats van de 50e of de 500ste). Grotere bekendheid betekent veel meer bezoekers naar uw webpagina of blog, en als de site in geld met advertenties en affiliate links uitgedrukte is, dan ben je waarschijnlijk meer geld te verdienen.

SEO technieken trachten te profiteren van de werking van spinnen, en de manier waarop ze te optimaliseren van een site en het bereiken van een hogere ranking pagina's rang. Maar aangezien de feitelijke werking van de spinnen een goed bewaard geheim is, een heleboel SEO techniek is educated guess werk. Niet verrassend, ter verschillende SEO "deskundigen" verschillende gissingen over welke factoren het belangrijkst zijn, en welke kneepjes van het vak zijn het beste voor het optimaliseren van een site. Dit heeft aanleiding gegeven tot verschillende stijlen van SEO. Degene die het beste voor u is hangt grotendeels af van uw persoonlijke stijl van het maken en beheren van uw inhoud.

2

Bekijk trefwoord tools. Trefwoorden zijn de werkelijke woorden en zinnen die mensen type in de zoekmachines wanneer ze op zoek zijn naar informatie op het Web.

Een zoekwoord kan een eenvoudige term, zoals "laptops," een coherent vraag, zoals "Wat is de goedkoopste laptop voor Universiteit?" of een ratjetoe van woorden: "laptop Goedkope beste in school".

Veel SEO experts gaat om buitengewone lengtes te bestuderen van trefwoorden, hun prestaties te meten en gebruik van verschillende combinaties van termen in de inhoud die ze maken. Dit komt doordat verschillende zoekwoorden verschillende waarden aan adverteerders hebben. Een adverteerder voor dure item of service--zoals laptops, hypotheken of echtscheiding advocaten--in het algemeen bereid is om meer bieden voor reclame zoekwoorden dan een adverteerder van een laag geprijsde item, zoals ringtones.

SEO trefwoord gericht probeert te vinden van de beste combinatie van trefwoorden die een hoge uitbetaling, maar relatief weinig concurrentie op het Web. Het is een delicate dans, en dat is een constant bewegend doelwit, omdat trefwoord populariteit en bod prijzen wijzigen op een dagelijkse basis.

Googles advertentieprogramma's (AdSense en AdWords) bieden uitstekende trefwoord hulpmiddelen die een schat aan informatie leveren over hoe populair een trefwoord of sleutel zin, samen met de huidige biedingen voor de voorwaarden worden kan. De tool zal ook voorstellen voor gerelateerde zoekwoorden waarmee u in uw inhoud werken kunt. U vindt dit hulpprogramma in de sectie bronnen.

Er zijn ook trefwoord abonnementsservices, zoals Wordtracker.com. Ze bieden ook een gratis suggestion tool op http://freekeywords.wordtracker.com/

3

Bewust (en op hun hoede) van "zwarte hoed-technieken," onethisch pogingen om te stimuleren optimalisatie rankings. Zoekmachines eigenlijk op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige inhoud, en sommige SEO goeroes proberen te gek spinnen in 'denken' is een site kwalitatief hoogwaardige door hen wat ze zoekt--veel zoekwoorden en backlinks. Een hele industrie van trefwoord opvulmateriaal en link-boerderijen gekomen tot stand proberen te maken van websites meer wenselijk voor zoekmachines, zelfs als de inhoud van de site niets is te schrijven home over of zelfs een grote stapel wartaal.

Deze zogenaamde "zwarte hoed SEO" technieken zijn niet bijzonder nobele. Maar ze lijken te werken voor sommige mensen op korte termijn basis. Op de langere termijn echter leren zoekmachines herkennen, en vervolgens het bestraffen van de sites die ze gebruiken door het verlagen van hun ranking.

Als u gaan de diensten van een SEO-bedrijf, of denken van te proberen enkele nieuwe technieken van SEO zelf, worden voorzichtig over de benutting van om het even wat die blikken zwarte hoed of spammy.

Het is over het algemeen beter te houden met de "witte hoed" SEO, het soort technieken beschreven in de volgende stappen. Ook moet u doornemen van Google Gids voor SEO (gekoppelde in Resources) voor een gezaghebbende beschrijving van de dos en don'ts voor SEO.

4

Laat uw gids zijn kwaliteit. Aangezien zoekmachines hun moeilijkste om kwalitatief hoogwaardige content te vinden proberen, proberen te geven hen wat ze na. Een zeer legitieme SEO techniek is gewoon om zich te concentreren op het produceren van goede kwaliteit materiaal, en laten de rest zelf verzorgen.

De les van zwarte hoed SEO is leerzaam: het kan werken voor een tijdje, maar het kan volledig uw zichtbaarheid op lange termijn ondermijnen. Als de zoekmachines SEO Trucs onderscheiden van echte kwaliteit leren, vallen de slechtere kwaliteit sites onvermijdelijk naar de onderkant van de pagina met zoekresultaten.

Aangezien u waarschijnlijk uw inhoud wilt te zeer worden bekeken, en zelfs geld verdienen voor u, op de lange termijn, het loont de moeite te nemen van de lange termijn en richten op hoogwaardige materialen. Op die manier, een jaar of vijf jaar nadat het gepubliceerd, uw inhoud zal nog steeds worden positie goed, geen kwestie hoe zoekmachines hun algoritmen in de toekomst passen.

Een uitgebreid artikel over SEO voor de lange termijn is in de sectie bronnen.

5

De eenvoudige dingen onthouden. Ongeacht welke aanpak u om SEO--witte hoed, zwarte hoed of kwalitatief hoogwaardige nemen--zijn er nog enkele eenvoudige stappen in gedachten om te helpen de zoekmachines hun werk doen te houden:

Gebruik synoniemen. Als je het schrijven over advocaten, gebruiken de term "advocaten" zo nu en dan. Als je een internationale menigte aanpakken bent, kunt u zelfs te gooien in "barrister" of "adviseurs". Bewaar het op een natuurlijke stem.

Vergeet niet bestandsnamen. Als u bent terbeschikkingstelling beelden of andere niet-tekstuele inhoud, kunt u uw bestand "img005.jpg" naam als je wilt, maar die naam niet de zoekmachines zeer veel vertellen over wat het beeld is over. De naam van een bestand als "advocaat-in-court.jpg" is veel waarschijnlijker is te vinden in een zoekfunctie voor afbeeldingen. Ook, houd uw vijl tags en titels beschrijvende.

Titels Graaf. Zoekmachines lijken te veel gewicht geven in de titel van een pagina, en dat is iets dat is waarschijnlijk niet te wijzigen op de weg. Dus ook mooi beschrijvende houden van uw titels, en helpen deze spinnen.