Hoe vindt u de beste Online handelen in aandelen rekening

Een aantal bedrijven bieden online diensten handelen in aandelen. Maar als je niet wat weet te zoeken, kan het moeilijk om te kiezen welke optie het beste is voor u. Terwijl alle beschikbare opties u toelaten zal om handel aandelen en obligaties, zijn er verschillende andere items die u moet aandacht besteden aan als u uw beslissing. Hier vindt u uw ideale voorraad effectenrekening door een paar simpele strategie├źn te volgen.

Instructies

1

Controleer de vereisten voor storting: de beste online handelen in aandelen programma voor u zal vereisen een eerste storting die u zich kunt veroorloven. De zeer minimale storting is meestal rond een paar duizend dollar, met een aantal bedrijven die vereisen een aanzienlijk hogere eerste storting. Als u middelen om te investeren beperkte, kan u worden gedwongen te kiezen op te slaan totdat u meer hebt of gaan met een bedrijf dat een kleinere storting vereist.

2

Weet wat trades kosten: elk bedrijf vraagt een vergoeding voor transacties die zijn gekoppeld aan uw account. In het ideale geval vindt u een met lage handel vergoedingen. Handel vergoedingen meestal enkele dollars kost, maar u vindt ze lager. Sommige bedrijven bieden lagere tarieven voor degenen met grotere rekeningsaldi. Als u niet van plan om veel handel, is deze vergoeding mogelijk niet een belangrijke overweging.

3

Controleer voor een maandelijkse account-onderhoudsbedrag: de beste online handelen in aandelen rekeningen zullen niet u een maandelijkse vergoeding, hoewel sommige misschien.

4

Kijk helemaal toeslagen: als u de hulp van een makelaar nodig wanneer u een handel, kan u een hogere vergoeding betalen. Alvorens u uw definitief besluit neemt, zie wat andere vergoedingen zullen worden beoordeeld zodra u begint met uw account.

5

Weet het minimale rekeningsaldo: dit is belangrijk, vooral als er een mogelijkheid dat u zal verwijderen van fondsen of een lage rekening van de betalingsbalans dragen. Extra kosten kunnen gelden.

6

Controleren welke rekeningen u kunt dragen: er is een groot voordeel voor de uitvoering van meerdere accounts met de dezelfde makelaardij. Daarom biedt de beste online handelen in aandelen rekening voor u alle accounts dat u geïnteresseerd bent in, met inbegrip van IRAs, geldmarkt rekeningen, obligaties en beleggingsfondsen.

7

Aandacht besteden aan andere diensten: meest online handelen in aandelen rekeningen zal beschikken over hulpprogramma's, zoals calculators. Wat tijd doorbrengen op de websites van de bedrijven die u overweegt om te zien welke hulpmiddelen er beschikbaar.

Tips & waarschuwingen

  • Lees de recensie van de aandelenhandel accounts die u overweegt.