Hoe vindt u de beste Deals op een Desktop PC

Hoe vindt u de beste Deals op een Desktop PC


Desktop-PC's zijn meestal goedkoper dan laptops en gemakkelijk upgradeable zijn. Belangrijker, omdat draagbaarheid niet een factor is, ze hebben vaak grotere en betere eigenschappen dan laptops---meer random access memory (RAM), grotere harde schijven, snellere processors en grotere monitoren. Als u wilt spelen, of als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van de meest comfort en gebruiksgemak, kunt dan u een uitstekende deal op een desktop PC.

Instructies

1

Denk na over het doel van uw PC. Zal u zitten using op voornamelijk om te surfen op het web en voor normale kantoorwerk? Zo ja, zal zelfs de goedkoopste PC volstaan. Wilt u films bekijken en muziek beluisteren, is het ideaal om te kijken naar een mid-level PC met betere graphics en geluid, en een grotere monitor.

2

Beslissen over de configuratie van uw PC. Belangrijke overwegingen zijn processor, RAM, harde schijf grootte en grootte te controleren. Deze specificaties zijn altijd veranderen, dus het is handig om te kijken naar lijsten van de top pc's op sites zoals CNET en ArsTechnica. CNET's "Beste begroting desktops" pagina is handig. De makers van PC zoals Dell en HP hebben ook populaire configuraties overeenkomt met prijsklassen. Een handige vuistregel is om te kijken naar het tweede of derde beste van een bepaald onderdeel. Het nieuwste product zal zijn duur, en de goedkoopste zullen dichtst bij veroudering.

3

Start vergelijking winkelen. De dezelfde pc's hebben verschillende prijzen op verschillende locaties. In het algemeen, hebben NewEgg en Dell goede prijzen. Het verdient de voorkeur om te kopen van een merk-computer vanaf een vertrouwde site. Daarnaast zijn er websites die lijst van huidige aanbiedingen en verkoop, zoals Gizmodo's "Gadget Deals van de dag" pagina. Fysieke retailers, met inbegrip van Best Buy en MicroCenter, soms hebben betere deals dan online winkels, maar deze verkoop komen meestal rond zwaar winkelen tijden, zoals zwarte vrijdag na Thanksgiving.

4

Geretourneerde of opgeknapte modellen kijken. Ze dragen de dezelfde garanties als hun gloednieuwe tegenhangers, maar zijn aanzienlijk goedkoper.

5

Het kopen van uw PC. Vermijd extra's zoals randapparatuur en uitgebreide garanties, omdat ze meestal zijn overpriced. Als u externe luidsprekers of iets dergelijks koopt, zal krijgen ze van een derde partij vaak net u een betere deal.

Tips & waarschuwingen

  • Kopen de meeste RAM binnen uw budget assortiment. Dit krijgt u de beste prestaties.
  • Vergeet niet om de scheepvaart in de prijs van uw definitieve begroting opnemen. Veel sites bieden gratis verzending. Als ze dat niet doet, kan de prijs van de scheepvaart hoog zijn.
  • Niet de snelste processor kopen. Prestatieverschillen zijn alles behalve onwaarneembare, maar prijsverschillen zijn groot.
  • Als u van een fysieke winkel koopt, krijgen geen home installation-services of optimaliseren. Ze zijn duur en niet onnodig. Desktop-PC's zijn voorzien van eenvoudige installatie-instructies.