Hoe vindt u de beste Data Grids in PHP

Hoe vindt u de beste Data Grids in PHP


Een gegevensraster is een stuk van de kern functionaliteit geboden door vele PHP-applicaties. Rasters kunnen u de gegevens van het presenteren, meestal uit een database, in een rij en kolom formaat, toelatend gebruikers om te bekijken en soms het bewerken van de gegevens in het raster. Zelden moet u uw eigen gegevensraster van kras-programma omdat vele PHP raster gegevensoplossingen in uw PHP applicatie kunnen worden opgenomen. De beste gegevens raster oplossing voor u, hangt af van de vereisten van uw toepassing, uw budget en uw comfort bij het gebruik van een specifieke oplossing.

Instructies

1

Maak een lijst van de functies die u nodig hebt uit een gegevensraster in uw toepassing, hetzij in een werkblad of in een kolom op een vel papier. U zou bijvoorbeeld de mogelijkheid van het bewerken van gegevens in het raster, de controle over de kolomkoppen en breedtes, mogelijkheid om te sorteren op één of kolom, mogelijkheid om te sorteren op meerdere kolommen, mogelijkheid om groep kolommen, mogelijkheid om te bevriezen headers, zoekfunctie, controle over paging en AJAX ondersteuning. Toevoegen "Kosten," "Licentie", "Updates," "Ondersteuning" en "Reviews" als aanvullende criteria.

2

Onderzoek op het Internet door te zoeken naar "PHP data grids" met uw favoriete zoekmachine. Maak een kolom op de grid voor elk raster oplossing in de zoekresultaten dat wordt weergegeven op het eerste gezicht aan de meeste van uw criteria. Bekijk de oplossingen in detail en plaats een vinkje in de kolom voor deze oplossing naast de onderdelen in uw criteria die de oplossing biedt. Het opnemen van de kosten van het gegevensraster, het type licentie, de frequentie van updates en een opmerking over de aard van de steun die beschikbaar is.

3

Uitvoeren van een aparte Internet zoeken voor elke gegevensraster die u hebt geselecteerd met de naam van het gegevensraster en het woord "reviews." Controleren van de resultaten van de zoekactie en lees de reviews van het klant- en derde-partij van de rasters van de gegevens die u hebt geselecteerd. Kies gerenommeerde review websites zoals tijdschriften, clubs of online publicaties. Wees ervan bewust dat sommige software-uitgevers of filialen websites maken en produceren van positieve recensies van hun producten om omzet te verhogen. Samenvatten van de reviews en maak een notitie van uw spreadsheet.

4

Selecteer de beste grid voor uw project in de lijst die u gemaakt op basis van de functies die u nodig hebt, de mogelijkheden van de verschillende oplossingen, kosten, ondersteuning opties en Beoordelingen. Download een exemplaar van de evaluatie van het raster en ermee te experimenteren voordat u daarop als basis voor uw toepassing besluit. Als het raster is te ingewikkeld of moeilijk om te werken met, voeren dezelfde evaluatie met de oplossingen van de tweede en derde plaats uit de lijst totdat u de beste gegevensraster voor uw project vinden.