Hoe vindt een Drupal versie

Drupal is een open-source content managementsysteem (CMS) gebruikt door een aantal websites zowel grote als kleine. Volgens de Drupal website, de officiƫle website van het witte huis gebruikt Drupal, evenals de bedrijfslocatie van AOL en verschillende online tijdschriften, met inbegrip van "The Economist". Als u als uw CMS Drupal gebruikt en overweegt u een nieuwe module of thema installeert, moet u om erachter te komen welke versie van Drupal u uitvoert voordat u probeert te installeren van het item; u moet weten van het versienummer om te bepalen als de module compatibel met uw versie is.

Instructies

1

Log in op uw Drupal site als beheerder toegang tot de beheerder dashboard.

2

Klik op "Administratie" of "Beheren" en klik op 'Rapporten'. Afhankelijk van uw versie van Drupal, kan u "Logs" in plaats van "Verslagen." Zo ja, klik op "Logs."

3

Klik op 'Statusrapport.' Kijk naast de "Drupal" sectie om erachter te komen welke versie van Drupal u gebruikt. Bijvoorbeeld, als u van Drupal versie zeven gebruikmaakt, zou je zien "7.0."

4

Open uw FTP-programma en verbinding maken met uw server, bent u niet in staat om het versienummer met het deelvenster beheerder weer te geven. Open de Drupal root-map en klik op de change log ("changelog.txt") om het versienummer weer te geven.

Tips & waarschuwingen

  • Met behulp van uw FTP-programma, kunt u ook in het "system.module" bestand zoeken in uw Drupal directory. Ziet u het versienummer naast 'Versie'.