Hoe vind je verborgen informatie op een harde schijf

Hoe vind je verborgen informatie op een harde schijf


Een computersysteem wordt gebruikt voor honderden of zelfs duizenden bestanden, waarvan vele nog nooit door een normale gebruiker gezien zijn. Soms kunnen bestanden en gegevens worden verborgen om te voorkomen dat gebruikers toegang hebben tot. Deze informatie kan echter meestal worden geopenbaard en weergegeven door de computereigenaar van een bepaalde. Terwijl er vele manieren om te verbergen van gegevens zijn, de meest voorkomende methode gebruikt Windows bepaalde bestanden verbergen. U kunt opties op uw systeem te hebben van Windows deze verborgen informatie weergeven.

Instructies

Onthullende verborgen bestanden

1Hoe vind je verborgen informatie op een harde schijf


In Windows, klikt u op de knop "Start". Klik vervolgens op 'Mijn Computer'.

2Hoe vind je verborgen informatie op een harde schijf


Zodra de "My Computer" venster wordt geopend, klikt u op "Tools" en vervolgens op "Mapopties".

3Hoe vind je verborgen informatie op een harde schijf


Op het scherm van de opties van de omslag, klikt u op het tabblad "Weergave". Dit zal een lijst met opties weergeven. Kruis dit vakje aan om weer te geven bestanden die zijn verborgen,: "De inhoud van de systeemmap weergeven." Ook druk op de knop "Toon verborgen bestanden en mappen". Wanneer u klaar bent, druk op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • Dit is de meest voorkomende methode van het openbaren van verborgen bestanden en informatie in Windows. Echter, computerbeveiliging is ingewikkeld en er zijn talloze manieren om te verbergen van gegevens. Voor de detectie van de zeer belangrijke dossier, een computer beveiliging deskundige te raadplegen.
  • Onthullend verborgen bestanden op uw computer kunt ook weergeven systeembestanden die Windows gebruikt om te voeren. Niet verwijderen of wijzigen van een systeembestand zonder raadpleging van een computer deskundige.