Hoe vind je verborgen Goodies met Google

Google is een geweldig hulpmiddel voor het vinden van een specifiek stuk van informatie die u nodig hebt. Nochtans, kunt u het ook gebruiken om verborgen dingen die je nog nooit wist dat je wilde zien te vinden. Met een paar trucs kunt u Google te verkennen van het Internet op nieuwe manieren en goodies buiten de paden van de grote websites te vinden.

Instructies

1

Beheersbare webcams met Google te vinden. Een truc die je kunt doen is gebruik maken van Google om te zoeken van Panasonic's controleerbaar genetwerkte webcams, die alle "ViewerFrame hebben? Modus = "in hun URL's. Typ in het zoekveld van Google, in "inurl:ViewerFrame? Modus = "te vinden honderden controleerbaar Panasonic webcams. Klik op een link en controle van de webcam.

2

Kijk voor sommige beter controleerbaar webcams. Een andere populaire webcam, de Axis 2400, heeft ook vergelijkbare URL's voor al haar controleerbaar webcams. Om te zien van Axis 2400 webcams, zet u "inurl:indexFrame.shtml" in het zoekveld van Google.

3

Zoeken op Google voor de eerste foto's. Alle Sony digitale camera's hebben dezelfde bestandsnaam voor de eerste foto genomen met hen. Voor het gebruik van deze truc om te zien van honderden mensen de eerste fotografie proberen met hun nieuwe camera, zoeken op Google voor "DSC00001.jpg." Klik op het tabblad afbeeldingen om goed naar de foto's te krijgen.

4

Gebruik Google te vinden meer eerste afbeelding probeert. Als u zoekt naar eerste foto's genomen met een Canon digitale camera, zet u "IMG_0001.jpg" in het zoekveld. Vervolgens zet in "DCP_0001.jpg" om te zien de eerste foto's genomen met een digitale camera van Kodak.

5

Krijg een super vergrote weergave van Google Maps. Op de website van Google Maps, zet in een adres en klik vervolgens op het tabblad "Satellite" om een satelliet beeld van de kaart te krijgen en klik op de link "Link to this page" In de rechter bovenhoek. Kopieer de URL, maar het laatste nummer in de URL wijzigen van 16 tot een groter aantal, zoals 20 of 21. Plak de URL in uw browser voor een super dicht omhoog weergave.

6

Neem een virtuele tour van een stad met Google Maps. Nadat u een adres in Google Maps zet, klik op de link 'Street View' in het vak dat verschijnt. Dit geeft u een virtuele weergave van de kaart van straatniveau.

Tips & waarschuwingen

  • De up nauwe weergave van Google Maps werkt niet op alle gebieden. Als het niet werkt, probeer een minder afgelegen gebied.