Hoe vind je mijn vrienden op Delicious

Lekker is een sociale bookmarking service waarmee gebruikers om te delen links op het web. Delicious mist een groot deel van de functies die u met een social networking site vinden zou, zoals de mogelijkheid om te communiceren met, of vrienden toevoegen. Ja, echter, kunt u zoeken naar gebruikers door hun gebruikersnaam. Dit kunt u vinden van een specifieke vriend op Delicious. Vervolgens kunt u de persoon op uw netwerk om hun bladwijzers gestreamd op de Activiteitenpagina.

Instructies

1

Spreken met je vriend en ontdek zijn of haar heerlijke gebruikersnaam. Als u nog geen contact opnemen met uw vriend, probeer te denken voor gebruikersnamen de persoon gebruikt voor andere sites en opschrijven.

2

Bezoek Delicious en klik op "Login". Meld je aan bij uw heerlijke account. Als u nog geen account heeft, klikt u op "Sign Up" en voer uw e-mailadres, de gebruikersnaam en het wachtwoord om een nieuwe account te maken.

3

Klik op de pijl naast "Mensen." Klik op "Ga naar een gebruiker."

4

Typ de friend's gebruikersnaam en klik op de "Go pijl."

5

Aankomen op de iemands heerlijke pagina. Als de persoon heeft toegevoegd profielinformatie, zoals een website, wordt deze weergegeven in de linker bovenhoek van het scherm. U kunt deze profielgegevens gebruiken om te bepalen als dit uw vriend, die handig is is als u moest raden de gebruikersnaam.

6

Blader door uw vriend(in) Delicious bookmarks op de belangrijkste profielpagina, indien gewenst. Als u wilt dat de persoon toevoegen aan uw netwerk, klikt u op "Voeg toe aan netwerk."