Hoe vind je mijn servicetagnummer voor mijn Dell Inspiron-Laptop

Dell maakt gebruik van een computer servicetagnummer van de computer records opzoeken in het systeem. Dit helpt het bedrijf identificeren van de componenten van het systeem en de garantie-informatie voor die specifieke computer. De Dell Inspiron serie laptops inclusief gemakkelijk toegang tot het servicetagnummer en bijbehorende Express Service Code, zowel fysiek als via de website van de vennootschap. De Express Service Code is de numerieke versie van de alfanumerieke servicetagnummer, hetgeen nuttig is wanneer u contact opneemt met de technische ondersteuning van Dell telefonisch.

Instructies

Fysieke identificatie

1

Schakel de Dell Inspiron-laptop.

2

Sluit de klep van de laptop en zorgvuldig zet de laptop over, zodat u het onderste paneel zien kunt.

3

Zoek de witte strip met de titel "Servicetag" voorafgaand aan een alfanumerieke code met vijf of zeven tekens. De alfanumerieke code van vijf of zeven-tekens is het servicetagnummer voor de Dell Inspiron-laptop. Dit is te vinden op de linker bovenzijde van de onderkant van de laptop wanneer het ondersteboven, net boven de productie-informatie.

Digitale identificatie

4

De Dell Inspiron-laptop inschakelen en toegang tot het Internet om te navigeren naar de webpagina van Dell technische ondersteuning (support.dell.com).

5

Typ 'vinden mijn servicetag' in het zoekvak en klik op "Enter". Klik op "Looking for ondersteuning voor uw Dell-product?"

6

Klik op "Zoek mijn servicetag."

7

Klik op "Ja, ik ben het eens" in het pop-up bericht vragen als het Dell-systeem uw computer scannen kan. Dit wordt mogelijk gevraagd de installatie van een Dell-serviceprogramma, die vereist is om de computer voor het servicetagnummer te scannen. Als de software al is geïnstalleerd, is deze stap is niet vereist.

8

Zoek het servicetagnummer op de resulterende webpagina laadt nadat het programma uw computer scant. Het heet "servicetag:" voor gemakkelijke identificatie, gevolgd door een alfanumerieke code met vijf of zeven tekens.

Tips & waarschuwingen

  • De Dell-website is geoptimaliseerd voor de nieuwste versie van Windows Internet Explorer.