Hoe vind je mijn ongewenste Internet-bestand

Ongewenste internetbestanden zijn eigenlijk tijdelijke internetbestanden die uw browser worden opgeslagen in een afzonderlijke map wanneer u door webpagina's bladeren. Ongewenste bestanden worden gemaakt wanneer u taken, zoals het controleren van e-mail, surfen op het Web of het bekijken van video's. Ze bestaan totdat u ze uit uw browsegeschiedenis verwijderen of voert u het hulpprogramma Schijfopruiming van Windows, die wordt de hele inhoud van de map verwijderd. Echter, bepaalde internetbestanden daadwerkelijk kunnen helpen versnellen uw Web het doorbladeren ervaring maar tegelijkertijd ernstig vertragen voor jouw computer en browser.

Instructies

1

Lanceren van 'Internet Explorer'.

2

Klik op de knop "Extra" en de "Internet-opties" link uit het drop-down menu. Het dialoogvenster Internet-opties op het scherm wordt weergegeven.

3

Klik op het tabblad "Algemeen" en de "Zetting" knop onder het gedeelte Browsegeschiedenis.

4

Klik op de "weergavebestanden," in het dialoogvenster instellingen, om uw tijdelijke Internet-bestanden weer te geven.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt een van de bestanden die u bekijkt en het permanent opslaan naar een andere map kopiĆ«ren. Om dit te doen, gewoon met de rechtermuisknop op het bestand dat u aan het bekijken bent en klik op "KopiĆ«ren" van het drop-down menu en "Plak" het bestand in een andere map.