Hoe vind je kandidaten om meer LinkedIn connecties

Nadat u hebt bereikt uit tot alle verleden en huidige collega's, vrienden, familieleden en bazen op de professionele networking site LinkedIn, kan het moeilijk het cultiveren van nieuwe en nuttige verbindingen. Vind meer kandidaten voor LinkedIn connecties, moet je een beetje meer actief geworden op de site dan gewoon met een profiel. Door bij te dragen aan groepen, met behulp van uw bestaande verbindingen en optimaliseren van uw profiel, kunt u meer verbindingen op één van de premier networking sites voor professionals uit de sector krijgen.

Instructies

1

Maak een dwingende profiel subkop. Uw profiel onderverdeling is een geweldige manier om te adverteren uw vaardigheden, diensten en interesses. In plaats van gewoon uw functie hier, kies een paar trefwoorden die uw specialiteiten en uw branche beschrijven. Dit maakt je een meer aantrekkelijke verbinding met anderen; professionals op de site zoeken als u verbinding wilt hebben meer kans om uit te breiden van een hand die ze kunnen onmiddellijk zie zijn in een sector waarin zij geïnteresseerd bent.

2

Deelnemen aan groepen en hen vaak deelnemen. Dit is een geweldige manier om mensen op LinkedIn te ontmoeten. Deelnemen aan groepen die relevant zijn voor uw branche en waardevolle bijdragen aan de groep in de vorm van opmerkingen, vragen om advies of het uitdelen van maken. Als u zich regelmatig in gesprek met bepaalde individuen in de groep, een uitnodiging voor een verbinding sturen en enkele van de dingen die ze hebben gezegd in de groep die echt sloeg u als inzichtelijke noemen.

3

Werven aanbevelingen van ex-collega's en superieuren. Positieve aanbevelingen op uw profiel kunnen het genereren van belang in uw profiel van anderen op zoek om te verbinden met bevoegde professionals in een bepaald veld. Dat kan leiden tot meer verbindingen op de site.

4

Bestaande verbindingen gebruiken om nieuwe toepassingen kunt ontwikkelen. Als u ziet dat een van uw verbindingen op LinkedIn is verbonden met iemand die u wilt bereiken, vragen van uw verbinding voor een introductie.