Hoe vind je Hot Spots op de weg

Vele laptops en draagbare apparaten zoals personal digital assistants (PDA's) hebben ingebouwde draadloze Internet (WiFi)-chips. Dit maakt om online een fluitje van een cent dankzij het wijdverbreide gebruik van draadloze Internet-netwerken via WiFi-hotspots, een veelgebruikte term voor gebieden met toegang tot dergelijke netten. Hoewel draadloze Internet gemeenschappelijk is, kan het moeilijk te vinden een hot spot wanneer ze reizen in onbekend terrein. Ontdek tips en strategieën voor het vinden van hete vlekken WiFi zodat kunt u online terwijl op de weg.

Instructies

1

Rijden naar uw huidige stad centrum zakelijke district u vele office hotspots vindt. Vele centrum Bibliotheken, cafes en boekwinkels bieden ook vaak draadloos Internet aan tegemoet te komen aan de behoeften van de binnenstad bedrijf demografische.

2

Controleer het hotel waar u verblijft. De meeste ketenhotels bieden draadloos Internet-netwerken, waarvan vele gratis voor gasten zijn.

3

Via een WiFi-finder. Deze apparaten uitstoten een geluid Toon of een licht knipperen als u binnen het bereik van een geopende hot spot. Dit bespaart u tijd van altijd hoeft te openen uw laptop of een draagbaar apparaat, en ook bespaart uw elektronische hoofdtoestel de batterij. In het volgende voorbeeld producten omvatten Linksys' WUSBF54G sleutelhanger router ZyXEL de AG - 225H WiFi Finder, detector en SparkLAN van WUBZ-102 signaal detector. Het apparaat tijdens het rijden door een stad lopen en stoppen wanneer het maakt u op een open netwerk attent.

4

Stoppen bij een Starbucks-koffiehuis of een McDonald's eethuis. Beide ketens biedt draadloze connectiviteit op de meeste locaties. McDonald's hotspots mogelijk gratis of tegen betaling-gedreven, afhankelijk van uw locatie. Draadloos Internet op alle Starbucks locaties zijn gratis voor de eerste twee uur hebt u een geregistreerde Starbucks gift card. Ook bieden veel onafhankelijke winkels van de koffie hotspots.

5

Onderzoek bestemmingen op uw route proactief om tijd te besparen terwijl op de weg. Van uw bestemming invoeren in de JiWire database of WiFi HotSpot List directory, die tracks van meer dan 200.000 hotspots over de hele wereld.

Tips & waarschuwingen

  • Open, onbeveiligde draadloze netwerken vindt meestal in de buurt van appartement hoge stijgingen en condos. Echter, de wettigheid van het gebruik van een onbeveiligd netwerk is onduidelijk.
  • Wees voorzichtig bij het invoeren van persoonlijke gegevens tijdens het gebruik van een openbaar draadloos netwerk, zoals deze netwerken minder veilig dan persoonlijke netwerken wellicht. Sommige cafés, cafés en hotels mag een vergoeding voor WiFi dus check voordat u zich aanmeldt op.