Hoe vind je de laatste Login datum voor een Windows 2000-Server

Ontwikkeld door Microsoft, het besturingssysteem Windows 2000 Server deelt dezelfde gebruikersinterface als andere Windows 2000-software, maar biedt extra onderdelen die ondersteuning bieden voor serverspecifieke protocollen en toepassingen. Het systeem automatisch bijgehouden van de meeste grote gebruikers- en systeem-acties, en omvat een nuttig utility genaamd de kijker van de gebeurtenis die u toelaat om deze gegevens visueel bekijken. Als je eenmaal waar weet te vinden van deze tool en de gegevens daarin wilt sorteren, wordt bepalen van de meest recente datum van de aanmelding bij Windows 2000 Server een snelle taak.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en selecteer "Programma's" gevolgd door "Systeembeheer" en "Logboeken".

2

Enig-Klik het "Beveiligingslogboek" item aan de linkerzijde van het programmavenster.

3

Kijk naar de rechterzijde van het programmavenster. Alle beveiligingsgerelateerde gebeurtenissen worden vermeld, met de meest recente gebeurtenissen bij de bovenkant van de lijst geplaatst.

4

Scroll naar beneden door de lijst met gebeurtenissen totdat u een vermelding met "Aanmelden/afmelden" vermeld als de categorie bereikt en "528" vermeld als de gebeurteniscode. Deze gebeurtenis vertegenwoordigt de meest recente login. Hieronder de "Datum" en "Tijd" kolommen staan de datum en tijd van de gebeurtenis is gekoppeld.