Hoe vind ik verwijderde Facebook pagina 's

Hoe vind ik verwijderde Facebook pagina 's


Wanneer een Facebook-pagina wordt verwijderd, het niet noodzakelijkerwijs voorgoed verdwenen. Het Internet heeft een goed geheugen en er zijn meerdere manieren om te zoeken van een verwijderde Facebook pagina als u — of een potentiële baas — nieuwsgierig genoeg bent. Als u hebt per ongeluk verwijderd van uw Facebook-pagina, of later van gedachten veranderd, kunt u deze methoden ook gebruiken om te herstellen van uw gegevens en maak een nieuwe.

Instructies

1

Controleer de Internet Archive op "www.archive.org." De website is gespecialiseerd in het behoud van oude kopieën van verschillende websites, cache-pagina's genoemd.

2

Google's cache controleren door de volgende tekenreeks op Google zoeken: Site:facebook.com "Uw naam"

Als er geen resultaten worden weergegeven, klikt u op de link 'In cache' onder het resultaat te zien van Googles opgeslagen kopie van het.

3

Bing's cache controleren door de volgende tekenreeks op Bing zoeken: Site:facebook.com "Uw naam"

Als er geen resultaten worden weergegeven, klikt u op de link 'In cache pagina' onder het resultaat te zien van Bing de opgeslagen kopie van het.

4

Yahoo's cache controleren door te zoeken op Yahoo de volgende sterke: Site:facebook.com "Uw naam"

Als er geen resultaten worden weergegeven, klikt u op de link 'In cache' onder het resultaat te zien van Yahoo's opgeslagen kopie van het.

Tips & waarschuwingen

  • Als er geen resultaten worden weergegeven, probeer de zin die je voor "Your Name" naar een andere tekenreeks, zoals met inbegrip van uw middelste voorletter middendeel van de naam (of andermans naam) wijzigen. U kunt ook proberen aanbieding zoekwoorden zonder de aanhalingstekens; de aanhalingstekens vertellen de zoekmachine om te zoeken naar precies de woorden in precies deze volgorde binnen hen.